👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
de_sade napisał/a:
Wyprzedzać należy z lewej strony. Niektórzy bardzo o to dbają...
albo dajesz całość przepisu, albo nie wprowadzaj ludzi w błąd. przez takie durne uproszczenia potem ludzie nie znają przepisów. rozumiem że z dziada pradziada takie złote rady były przekazywane, ale kodeks też warto przeczytać chociaż raz. tak samo jak się przyjęło debilny skrót, że "pieszy ma pierwszeństwo", a potem zdziwienie że w jednym przypadku ma, a w innym nie ma.
de_sade napisał/a:
Wyprzedzać należy z lewej strony. Niektórzy bardzo o to dbają...
Nie masz prawka co? A jak prawko masz to wiedzy zdecydowanie brak.
Jak już chciała być szybsza od tira, to mogła dalej cisnąć poboczem, aż byłaby pewna, że wyprzedziła. A ta spanikowala i skończyła, jak skończyła.

camson napisał/a:
Nie masz prawka co? A jak prawko masz to wiedzy zdecydowanie brak.
A gdzie ja napisałem, że to ja tak uważam, a nie kierowca ciężarówki, któremu bardzo nie spodobało się to, co robi ta babka??? Czytać trzeba ze zrozumieniem, a jeżeli to wiesz, to widzę, że inteligencji brak.
Osobówka powinna zwolnić i wjechać za tirem.
To by było na tyle.
To by było na tyle.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie