👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hamulce zapowietrzone złapały na jedno koło i chłopa wyj🤬o pod tira..
Jakie zapowietrzone zaklepane co najwyżej bo ciekło a kidyś tam się wymieni

Te karetki jak z "Wilk i zając" , kacapy zatrzymali się na tamtym okresie ^ ^
pro_avenger napisał/a:
Powinien siedzieć za morderstwo.
Dlaczego? Manewr przeprowadzony jest ok, tam by się jeszcze TIR zmieścił, siedzieć to powinien gosciu który podbił mu przegląd w tym gownie które na jedną stronę chamowalo
Ciasnywiesiek87 napisał/a:
Hamulce zapowietrzone złapały na jedno koło i chłopa wyj🤬o pod tira..
Miękkiego pobocza złapał a nie hamulce zapowietrzone.....
Prawdopodobnie nie zdążył hamulca dotknąć nawet.
Na drugim foto tym z ocalałą lewą ćwiartką

pnaj napisał/a:
Raczej hamując wjechał prawą stroną na żwir.
i chyba nie miał abs w tym gównie i go obróciło
mrokussw napisał/a:
Dlaczego? Manewr przeprowadzony jest ok, tam by się jeszcze TIR zmieścił, siedzieć to powinien gosciu który podbił mu przegląd w tym gownie które na jedną stronę chamowalo
Zajebiście ok, zobacz że kiedy się mijają to wyprzedający dzban jest jeszcze na jego pasie.
Wszystkim z🤬bom którzy tak wyprzedzają zmuszając innych do hamowania czy zjeżdżania na pobocze powinno być zabierane prawko.
Też miałem kiedyś podobną sytuację (złapałem pobocze bo idiota wyprzedzał na czołówkę) i przeżyłem + auto całe.
Wystarczy nie panikować, nie kontrować kierownicą i pod żadnym pozorem nie hamować mocno (ew. zahamować ile się da wcześniej na jezdni, uciec na pobocze i tam ostrożnie wytracić resztę prędkości).
Trzeba być opanowanym i mieć nerwy ze stali (czasem trochę szczęścia też się przydaje).
Wystarczy nie panikować, nie kontrować kierownicą i pod żadnym pozorem nie hamować mocno (ew. zahamować ile się da wcześniej na jezdni, uciec na pobocze i tam ostrożnie wytracić resztę prędkości).
Trzeba być opanowanym i mieć nerwy ze stali (czasem trochę szczęścia też się przydaje).
+ taki,że nie trzeba było wycinać dachu żeby wyjąc denata
Dobrze się skompresował j🤬y^^ do trunmny w samochodnie można by było włożyć gdyby troszke mocniej poklepać po karoserii xD

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie