Biały się wepchał, ale za c🤬ja bym za nim nie jechał. Bo k🤬a gówno widać. Puściłbym c🤬la i wjechał za ciężarówkę, żeby poczekać na czystą drogę do wyprzedzania.
Idioci. Szkoda że Insginią nie przyp🤬olił. Ale co się odwlecze to nie uciecze. Widać że debil.
Oj tam. Ruskiego dziadostwa nie szkoda .
Heh, typowe zj🤬e ruskie bladzie.
Przecież i nich 96% naj🤬a jeździ, to niby co innego miało się stać?
mazga50 napisał/a:
Dziki, Dziki Wschód.
Jak by nie patrzeć, gdyby nie ich zj🤬a mentalność, nie byłoby tak wielu wspaniałych filmów na sadolu. Jak tylko słychać "bladź" znać , że coś się będzie działo.
Obaj wyprzedzali jak c🤬le, a z naprzeciwka zap🤬lał niemiłosiernie, mimo, że nic nie widać. Niedosyt, że insigni nie rozj🤬o, ale pewnie kwestia czasu.
Chyba zapomniał przełączyć z gazu na benzynę w tej insygni. Czas wyprzedzania mierzony kalendarzem, ale i tak zawsze znajdzie się jakiś c🤬jek na zderzaku co popędza

Ten już nie będzie
k................8
2023-11-17, 0:24
"Zabójcy drogowi"
Też tak myślę, j🤬i tirowcy. W niezabudowanym mógłbym sobie spokojnie te 120km/h polecieć a nie można, bo te c🤬je jadą 90 i wyprzedzić się nie da, bo ruch wielki na tych powiatowych dziurawych drogach jest.I o wypadek nietrudno, j🤬e c🤬je.
Ciekawe czy kierowca białego opla zrobił to celowo, dużo by wtedy ryzykował, ale jak widać się udało. No bo kto normalny w takiej sytuacji zaczyna hamować i zjeżdżać do lewej? Drugi kierowca skrajny debil i tak cud, że przeżył tyle lat. Jak można w takich warunkach zrobić coś tak głupiego takim rupieciem.
podpis użytkownika
poker better than life
bercisko napisał/a:
Biały się wepchał, ale za c🤬ja bym za nim nie jechał. Bo k🤬a gówno widać. Puściłbym c🤬la i wjechał za ciężarówkę, żeby poczekać na czystą drogę do wyprzedzania.
zesrał byś się, pewnie byś popędził jak piesek k🤬a zanim żeby mu wylizać rurę wydechową bo ego urażone że ktos miał refleks i wjechał gdy paniczyk wyprzedza przez rok.