Flushingflash napisał/a:
Gratulacje cała wieś pęka z dumy![]()
Wyczuwam zawiść! Jakie to k🤬a polskie...

podpis użytkownika
Mam plastikowy pas mistrzowski i jestem k🤬a fest!

K🤬a nawet tutaj znajdują się eksperci od opryskiwaczy samojezdnych.

To marsjański łazik jadący po drodzę na pustynii w Nevadzie. Zmierza właśnie do promu kosmicznego. Gdzie zostanie wyp🤬olony na księżyc, bo gaz zdrożał do 2.50 i nie doleci do Marsa ponieważ NASA nie posiada takich funduszy.
Koleś na motocyklu to Robert Burneika wraca właśnie z Meksyku gdzie poszukiwał koksu i dz🤬k, ale udało mu się jedynie motocykl z kamerą zaj🤬.
Koleś na motocyklu to Robert Burneika wraca właśnie z Meksyku gdzie poszukiwał koksu i dz🤬k, ale udało mu się jedynie motocykl z kamerą zaj🤬.
Ewidentna wina motocyklisty !
podpis użytkownika
"Sugeruję trzymać Was wszystkich w zamknięciu" - Tool : Aenema
@Flushingflash
Tak się składa, że z rolnictwa są ogromne pieniądze. Możesz mieć firmę zajmującą się marketingiem w internecie a i tak gość mający kilka spichlerzy i pól, będzie zarabiał znacznie więcej od Ciebie.
Swoim postem pokazałeś jak jesteś ograniczony i głupi.
Tak się składa, że z rolnictwa są ogromne pieniądze. Możesz mieć firmę zajmującą się marketingiem w internecie a i tak gość mający kilka spichlerzy i pól, będzie zarabiał znacznie więcej od Ciebie.
Swoim postem pokazałeś jak jesteś ograniczony i głupi.
exculibrus
Czy ty się z c🤬jem na łby pozamieniałeś ?!?! Z rolnictwa są ogromne pieniądze ?!?!
W takim razie ci dziani rolnicy mają poj🤬e hobby. Jak można zamieniać garniaki na brudne ubrania i fury prosto z salonów na URSUSY C-330 i nap🤬lać blokady na drogach co roku ??? I to jeszcze jakie poj🤬e powody mają
a to podtopienia a to susze a to przymrozki już nawet tym, że nie mają gdzie sprzedać tego co wyhodowali
Skończ brać życiowe mądrości z agrobiznesu
Telewizja odmóżdża, znawco polskiego rolnictwa
Czy ty się z c🤬jem na łby pozamieniałeś ?!?! Z rolnictwa są ogromne pieniądze ?!?!

Skończ brać życiowe mądrości z agrobiznesu

@bizon
Nie mówiłem o rolnikach, którzy mają niewielkie pole i traktor, ale o rolnictwie. Pogadaj z kimś kto ma kilkaset świń albo trzyma zboże w spichlerzach do zimy. Ba, zapytaj się o dochody gościa, który ma dużą szklarnię z pomidorkami
. Ale nie gadaj z gościem, który parę lat temu miał pola z rzepakiem...
Nie mówiłem o rolnikach, którzy mają niewielkie pole i traktor, ale o rolnictwie. Pogadaj z kimś kto ma kilkaset świń albo trzyma zboże w spichlerzach do zimy. Ba, zapytaj się o dochody gościa, który ma dużą szklarnię z pomidorkami