📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
🔥
Hobby
- teraz popularne

to nie traktor tylko opryskiwacz samojezdny...
Mógł mu od jakiś mały przegląd podwozia strzelić
Mógł mu od jakiś mały przegląd podwozia strzelić

ale po co utrudniać sobie życie i jeździć na około, wyprzedać itd..

@magikp1
a model, rok produkcji, ciśnienie w oponach, nazwisko kierowcy gdzie?
a model, rok produkcji, ciśnienie w oponach, nazwisko kierowcy gdzie?
name01,
Case IH 3320, 2007-2011, ciśniene 3-3,5 bara, kierowca to twoja stara
Case IH 3320, 2007-2011, ciśniene 3-3,5 bara, kierowca to twoja stara

magikp1
model pierwszy lepszy z googli, reszta też, w gimbazie masz respekt za wrzucanie na starą co
model pierwszy lepszy z googli, reszta też, w gimbazie masz respekt za wrzucanie na starą co
name01, Tak sie składa że firma case produkuje tylko jeden rodzaj opryskiwaczy samojezdnych różniących się tylko wyposażeniem mocą silników i i jeszcze paroma pierdółkami związanymi z wydajnością pracy
Jeśli chodzi o maszyny rolnicze to może być ci ciężko mnie zagiąć kilka lat pracy w zawodzie robi swoje
Jeśli chodzi o maszyny rolnicze to może być ci ciężko mnie zagiąć kilka lat pracy w zawodzie robi swoje
magikp1 napisał/a:
name01, Tak sie składa że firma case produkuje tylko jeden rodzaj opryskiwaczy samojezdnych różniących się tylko wyposażeniem mocą silników i i jeszcze paroma pierdółkami związanymi z wydajnością pracy
Gratulacje cała wieś pęka z dumy

@Flushingflash
koleś wie więcej od ciebie, dojeb mu, należy mu się.
Roxerood napisał/a:
@Flushingflash
Chcesz rozpocząć jakieś zamieszki?? Wykazać się przyjaznym podejściem do jednego z użytkowników ?? To nie demotywatory żeby sobie dupska do kości ogonowej wylizywać!
Flushingflash napisał/a:
Gratulacje cała wieś pęka z dumy![]()
Ta chyba twoja...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie