Made in Polska
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:12
@jinrey, powiem ci że jeżdżę na skuterze i chcę się przerzucić na motocykl. Nieraz, nie dwa mi utrudniali jazdę różni kolesie, a wiesz kto najczęściej? Buraki w golfach, civicach i innych "super samochodach" za 5 tysięcy. A w tych sytuacjach nieraz, nie dwa pomagali mi inni kierowcy na przykład w korku zatrzymując się tak, że koleś w "super samochodzie" nie potrafi mi drogi zajechać. A wiesz jacy najczęściej pomagali?Kolesie w drogich, nowych modelach BMW, Mercedesach, Volvo, Audi itp. Oczywiście wykluczam z tych kategorii kobiety, bo te we wszystkich samochodach potrafią utrudniać i to najczęściej niespecjalnie. Widzę, że zaliczasz się do grupy buraków w "super samochodach"
PS taksówkarze zazwyczaj też pomagają.
PS taksówkarze zazwyczaj też pomagają.
autobus stoi, koleś zaczyna go wymijać, autobus bez kierunkowskazu włącza się do ruchu, koleś nie może go wyminąć...winny jest ten z🤬b w busie, co nie wie po co ma lusterka a tu wszyscy jebią kolesia...WTF?!
bo nawet jeśli ciul w autobusie nie włączył kierunku to i tak było za późno na wyprzedzanie i trzeba być debilem żeby wiedząc o tym cisnąć dalej...
Koleś w autobusie powinien ponieść karę, bo to on jest winny w tym przypadku i wszystkie nie znające się na przepisach gimbusy niech się nie udzielają. blakot ma rację. Trzeba jeszcze do tego dorzucić, że jeżeli pojazd jest wyprzedzany to nie ma prawa przyśpieszać, a on ewidentnie to zrobił.
Wina ewidentnie kierowcy autobusu! Nie używa kierunkowskazów! Powienien włączyć jak wyrzuca osoby a następnie jak włącza sie do ruchu! Bankowo widział motocyklistę w lusterku, ale złośliwie przyśpieszył! Czyste buractwo.
Prawda jest jedna, brak kultury na polskich drogach jest normą.
Prawda jest jedna, brak kultury na polskich drogach jest normą.
blakot napisał/a:
autobus stoi, koleś zaczyna go wymijać, autobus bez kierunkowskazu włącza się do ruchu, koleś nie może go wyminąć...winny jest ten z🤬b w busie, co nie wie po co ma lusterka a tu wszyscy jebią kolesia...WTF?!
Wymijanie:
Nap Limak napisał/a:
mhm... że kto?
kierowca autobusu dla niekumatych
cracker10 napisał/a:
...,a jak by ktoś z naprzeciwka szybko jechał i co? I masz już śmiertelny wypadek na swoim koncie.
Raczej nikt z naprzeciwka szybko by nie jechał, gdyż z prawej strony jest droga z pierwszeństwem.
blakot napisał/a:
Omijałbyś taki gabarytowo pojazd jak autobus tuż przed takim skrzyżowaniem jak widać na znaku? Gratuluje.
boncur1991 napisał/a:
kierowca autobusu dla niekumatych
![]()
dobrze, że mnie oświeciłeś. jestem pod wrażeniem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie