podpis użytkownika
Nie mam nic przeciw czarnym. Nawet bym sobie jednego kupił.podpis użytkownika
Nie mam nic przeciw czarnym. Nawet bym sobie jednego kupił.Nie wiem jakie znaki by musiały być, żebym po zewnętrznej zakrętu zabierał się za wyprzedzanie...
podpis użytkownika
Nie mam nic przeciw czarnym. Nawet bym sobie jednego kupił.krzyks, Generalnie w Polsce drogi są c🤬jowo oznakowane. Odcinek prosty jak struna potrafi mieć cały czas podwójną ciągłą, która przechodzi w przerywaną przed niewidocznym zakrętem. Wyprzedzanie na jednonitkowych drogach jest kurewsko niebiezpieczne i trzeba mieć zapas mocy, miejsca i widoczności żeby zrobić to bezpiecznie. Ten typ w sumie c🤬jowszego miejsca wybrać nie mógł.
podpis użytkownika
Nie mam nic przeciw czarnym. Nawet bym sobie jednego kupił.@~krzyks Kiedyś myślałem, ze milion to w c🤬j, ale od kiedy zacząłem sam tankować...
podpis użytkownika
:oneko:Znam tą drogę... k🤬a, tam ciągle są wypadki. Idiota wyprzedzał? Tak... zaufał znakom poziomym, a nie temu co widzi... ta droga jest tak c🤬jowo oznakowana, jak mało która, ale to nie zwalnia z myślenia.
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.