📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
🔥
Trzeba było słuchać ojca
- teraz popularne

Nie wiem jakie znaki by musiały być, żebym po zewnętrznej zakrętu zabierał się za wyprzedzanie...

mygyry napisał/a:
Nie wiem jakie znaki by musiały być, żebym po zewnętrznej zakrętu zabierał się za wyprzedzanie...
Widzisz.. Ty myślisz.... może 20% społeczeństwa myśli... a reszta jak bydło po znakach.... tych na drodze, tych w TV.....

@2up Chapeau bas, jak ja mam 1/5 z tego co Ty to będzie dobrze, ale gołym okiem widzę że wyprzedzanie tam to proszenie się o kłopoty.

Jakiś nienormalny. Spokojnie mógł się schować za tą lorą, jak tylko zobaczył że coś jedzie z naprzeciwka. To jest głupie że przez takiego debila o mało ktoś nie zginął a on może dostać co najwyżej śmieszny mandat.
A że była linia przerywana to co z tego? Kierowca ma myśleć i ocenić czy można w miarę bezpiecznie wyprzedzić i czy ma do tego widoczność.
A że była linia przerywana to co z tego? Kierowca ma myśleć i ocenić czy można w miarę bezpiecznie wyprzedzić i czy ma do tego widoczność.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie