Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 48 minut temu
nowynick 2014-03-18, 12:54 16
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-18, 21:08
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kilroy.ok 2014-03-18, 21:56
w tym tempie Putina to niedługo będziesz w Rosji
Zgłoś
~Beny 2014-03-19, 0:22 8
Nie musisz jechać do Rosji, niedługo Rosja przyjedzie do ciebie.
Zgłoś
Revenant05 2014-03-20, 0:39
Zgłoś
staruchazpalcemwd 2014-03-20, 1:27
wielki browar za to jak szybko ludzie zareagowali.
Zgłoś
Eliot Imperio 2014-03-20, 2:27
Ojciec, który jest kierowcą, mówił że jak jeździł na Ukraine i Rosję to zawsze myślał jeszcze za nich. Wiele razy opowiadał, że po prostu zabiłby ludzi na miejscu, gdyby nie depnął po hamulcach. Wyjeżdżają z podporządkowanej jakby byli na głównej, skręty z prawego pasa w lewo- to u nich normalka, i dzieje się tak od zwsze (jeździł tam pod koniec lat 80 i później w 95). Zmieniły się tylko samochody i wyższe mandaty (a dostajesz tam mandat za wszystko jeśliś obcokrajowiec)
Zgłoś
mazin 2014-03-20, 7:01
Ale co to za samochód z katapultą i włazem (a raczej wyłazem) awaryjnym?
Zgłoś
maddog77 2014-03-20, 7:16
Samochodem może się nie wybierze ale jak tak dalej pójdzie to pewnie w wieżyczce Leoparda.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-20, 10:53
wyjscie awaryjne
Zgłoś
Alonso 2014-03-20, 12:21
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-20, 17:20
@Eliot Imperio
To przynajmniej na Ukrainie się zmieniło. Za darmo mandatu nie dostaniesz. Raz mnie zatrzymali bez powodu, ja już się zastanawiam za co będą chcieli mi mandat wmówić i jakąś łapówę wymusić, a policjant, że zauważył obcą rejestrację, że pewnie jedziemy do stolicy, a na tej drodze jest remont i jak mam mapę to mi pokaże objazd. Więc nie narzekam. 2 mandaty tam dostałem, ale po pierwsze - w pełni zasłużone, po drugie- wynegocjować można bardzo fajne kwoty Rzeczywiście na początku wydaje się, ze na drogach panuje chaos, ale jak się trochę pojeździ to nabiera to sensu. Z jednej strony przez różne niepisane zasady ruch jest dużo bardziej płynny, z drugiej nie wybacza błędów. Normą są takie rzeczy jak zjeżdżanie do prawej, jak ktoś za nami chce jechać szybciej (u nas zanikający zwyczaj), wyprzedzanie korzystając z pasów do lewoskrętu, czy przy wyjeżdżaniu w lewo z podporządkowanej przy dużym ruchu wjeżdżanie po prostu na lewe pobocze i przeskakiwanie na prawą stronę dopiero jak się zrobi pusto z naprzeciwka. Po prostu wykorzystują infrastrukturę jaką mają na maksa, oczywiście kosztem bezpieczeństwa, więc trzeba być czujnym. Do tego luźne podejście do świateł - czyli łady z 2 pojedynczymi ledami (chyba z zapalniczek wymontowują ) w kolorze dowolnym zamiast świateł (próbowałem zrobić zdjęcie, ale widać je na sekundę przed minięciem), albo kierowcy ciężarówek w latarkach czołówkach, czy kamizelkach odblaskowych też zamiast świateł.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem