👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja ostatnio jechałem na karuzeli "kecioku" na wysokosci 80m (2 i pół bloku) w Szczecinie. Polecam

Maupajoke napisał/a:
@Misiek_KRK
To dlaczego jeszcze nie wrzuciłeś tu zdjęć cycków córki?!
Bo moja córka ma 11 lat i jej cycki są mniejsze niż Twoje

Misiek_KRK napisał/a:
Bo moja córka ma 11 lat i jej cycki są mniejsze niż Twoje![]()
Fakt... za stara.
spasiony napisał/a:
raczej nie uważał na biologii, duża masa ciała + wzrost = utrata przytomności przy większych przeciążeniach, bo serce nie wyrabia pompować krwi do mózgu.Bambo twardy w stadzie. Karuzela go przerosłą bo sam i w dybach
![]()

Cytat:
Bo moja córka ma 11 lat i jej cycki są mniejsze niż Twoje![]()
Ja chętnie przyjmę

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie