Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:09
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kotorminator 2017-08-21, 12:06 10
Nie rozumiem po kiego grzyba, ludzie którzy nie lubią karuzel, idą się na nich kręcić. Ja jestem człowiekiem wygodnym, nie lubię gdy mną coś rzuca i szarpie, dlatego nie jeżdżę na karuzelach. I jeszcze trzeba za to płacić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-08-21, 12:10 24
kotorminator napisał/a:

Nie rozumiem po kiego grzyba, ludzie którzy nie lubią karuzel, idą się na nich kręcić. Ja jestem człowiekiem wygodnym, nie lubię gdy mną coś rzuca i szarpie, dlatego nie jeżdżę na karuzelach. I jeszcze trzeba za to płacić.

Reszta jest zbędna
Zgłoś
Toolpa 2017-08-21, 12:15 15
Powiedzieli mu, że jedzie do roboty. Dlatego się tak rzuca.
Zgłoś
Misiek_KRK 2017-08-21, 12:18 3
kotorminator napisał/a:

A ja pomimo wieku uwielbiam parki rozrywki ( z wyjątkiem karuzeli łańcuchówki)
Razem z córką spędzamy cały dzień na rollercoasterach
Oczywiście, że czuję strach, ale uwielbiam czuć podwyższoną adrenalinę i chyba dlatego się nakręcam.
Zgłoś
zwierzak30 2017-08-21, 13:34 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-08-21, 16:22 2
Który zgrywus zgasił światło?
Zgłoś
konto usunięte 2017-08-21, 16:52 5
@Misiek_KRK
To dlaczego jeszcze nie wrzuciłeś tu zdjęć cycków córki?!
Zgłoś
konto usunięte 2017-08-21, 17:19 4
Ciekawe jak to musi być, tracisz przytomność, naglę ją odzyskujesz, otwierasz oczy jesteś gdzieś w powietrzu nie wiesz co się dzieje i znów mdlejesz..
Zgłoś
fantastico 2017-08-21, 17:36 1
Tak jest. Popieram!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś
MgrMajster 2017-08-21, 18:01 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-08-21, 18:35 5
Bambo twardy w stadzie. Karuzela go przerosłą bo sam i w dybach
Zgłoś
konto usunięte 2017-08-21, 19:47 2
ma ktoś z dźwiękami windowsa xp ??
Zgłoś
freaky 2017-08-21, 20:39 1
ClassicWhite napisał/a:

Wypuśćcie mnie! To nie dla mnie!

Jak to nie, wszystko jest dla ludzi! Chociaż w sumie racja...
Zgłoś
Niratic 2017-08-21, 20:43 1
Ja nie mogę wchodzić na karuzele ani na rollercoastery (ewentualnie te małe, powolne) Niestety ale od samego patrzenia jest mi niedobrze, nie mogę się nawet huśtać na huśtawce bo po niej czuję się fatalnie przez kilka godzin...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem