Trailer świetnie się zapowiadającej australijskiej produkcji o zombie. Czekam z niecierpliwością
Pewnie jak zwykle trailer 10/10 a film trzy na szynach
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Za dużo już tych zombie, to robi się nudne.
Konto usunięte
2015-01-11, 14:19
Trailer zawsze dobrze wygląda. Nie ma co się sugerować, bo sam nie raz się zawiodłem

To dziwne, że temat zombie jeszcze się nie przejadł...
O k🤬a, paliwo z zombie... Grubo...
Cytat aborygena: "no zombie, no truck" buehhe
Konto usunięte
2015-01-11, 14:50
jezei chodzi o wszelkie produkcje dotyczace zombie, flimy gry c🤬je muje,
to do k🤬y nedzy jakim trzeba byc z🤬bem zeby sie ta tematyka jarac?
ale wiedzcie ze mam dobre serduszko, nigdy nie oceniam nie wysluc🤬jac do konca, i mimo to, ze wiem ze sie zawiode, ze bede wk🤬iony, ze zmarnuje czas, zawsze go poswiece na sprawdzenie kolejnej z odslon o tej tematyce, w nadziei ze moze tym razem bedzie to cos innego, cos prawdziwego, z chociaz najplytszym przeslaniem, ale jednak z jakims.
nie k🤬a. zawsze wieje c🤬jnią, gownem, tandetnoscia, debilizmem, degrengolada
fabula jest zawsze c🤬jowa albo oklepana
scenariusz pisal wiecznie glodny murzynek z getta marzacy o amerykanskim snie i innych halucynacjach z niedozywienia
a dialogi wymyslaja statysci z dlaczego ja we wlasnej osobie
p.s. to jest sadistic k🤬a, a nie portal dla zombievideotekowych walikoni
jasny c🤬j jeszcze ten austalijski á la brytyjski akcent juz jest sam w sobie komediowy...
ale to za malo trzeba jeszcze wjebac komediowe smaczki
do czegos co juz i tak jest komedia...
co za syf, no ale coz, jaki popyt, taka podaz...
wychodzi na to ze plaga zombie juz dawno podbila swiat, siedza przed TVkami i kompami
Konto usunięte
2015-01-11, 14:52
ostatni komentarz napisał nie życiowy debil
Konto usunięte
2015-01-11, 14:59
@up..
Ty napisałeś ostatni komentarz..
tanizną nie śmierdzi ale trailer to trailer, dlatego lepiej się wstrzymać zanim nazwie się coś "świetnym" przed premierą
ps. premiera miała być we wrzesniu 2014 (wg filmweba i imdb), a w trailerze jest "In 2015"
komedia gore, wiecie jak długo się czaka na takie perełki ??
Konto usunięte
2015-01-11, 16:14
@up
Wiem, od x czasu czekam na Zombieland 2....
Konto usunięte
2015-01-11, 16:54
Ja tam widziałem kiedyś o wiele lepszy scenariusz na film o zombie:
Wiele lat temu zły nazistowski naukowiec, chcąc wyplenić Ż🤬dów ze swojej okolicy, dodał do koszernego pieczywa tajemniczego wirusa. Jednak wirus nie zadziałał tak, jak by sobie tego życzył niemiecki uczony, bowiem zarażeni zaczęli zmieniać się w zombie, siejąc strach i spustoszenie. I choć nieumarłych udało się na jakiś czas powstrzymać, Ż🤬dzi-zombie powrócili, tym razem zagrażając pewnej spokojnej, szczęśliwej małomiasteczkowej rodzinie.
Jedynym sposobem na pokonanie nieumarłych Ż🤬dów jest użycie przeciwko nim niekoszernego jedzenia - mięsa ze świni. Sytuację zagrożonej rodziny komplikuje fakt, że jedyną wieprzowiną dostępną w obrębie całego domostwa jest udomowione zwierzę o imieniu Larry.
Konto usunięte
2015-01-11, 17:28
Zombie z australijskim akcentem. Brzmi zachęcająco.