Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Wyrozumiałość
MowMiSynu • 2011-01-09, 23:52
Przychodzi kobieta do lekarza, wszędzie jest niebieska, zielona...
Lekarz: o boże, co się pani stało?
Kobieta: panie doktorze, już nie wiem co mam dalej robić... Za każdym razem, kiedy mój mąż przychodzi do domu pijany, tłucze mnie.
Lekarz: hmm znam jeden absolutnie pewny i efektywny środek! W przyszłości, kiedy pani mąż przyjdzie pijany do domu, weźmie pani filiżankę herbaty rumiankowej i niech pani płucze gardło i płucze i płucze....
2 tygodnie później przychodzi ta sama kobieta do tegoż lekarza, wygląda jak kwitnące życie...
Kobieta: panie doktorze, wspaniała rada!!, za każdym razem, kiedy mój mąż dobrze wcięty wtacza się do mieszkania, ja płucze i płucze gardło a on nic mnie nie robi..
Lekarz: Widzi pani, po prostu trzymać pysk zamknięty...

podpis użytkownika

Jeśli budzisz się i czujesz, że będzie to c🤬jowy dzień, najeb się przed śniadaniem.
Zgłoś
markkers 2011-01-10, 0:08
jeden z lepszych sucharów
Zgłoś
Conscribo 2011-01-10, 0:20 54
markkers napisał/a:

jeden z lepszych sucharów

widzę, że moda już nie pozwala na stwierdzenie "dobry dowcip!"
bo jeszcze inni userzy wyśmieją a jak wiadomo budowanie e-penisa wymaga poważania.

podpis użytkownika

Nie lubię hejterów. I trolli.
Zgłoś
P................r 2011-01-10, 3:02 1
Powinni to przyklejać do czoła każdej gimnazjalistce, która już umie czytać.

Niech się k🤬y uczą!!!
Zgłoś
B................3 2011-01-10, 10:14 10
@szwagierOs
Tak jak baba powinna zawrzeć dziób i nim nie kłapać, tak facet powinien trzymać łapy przy sobie. Jak ma ochotę komuś wklepać, niech znajdzie równego sobie. Tylko zwykłe sfrustrowane ścierwo bije słabszego.
Z Twojego nastawienia do kobiet, wnioskuję, że otaczasz się tylko k🤬ami. Gratulacje człowieku!
Zgłoś
Ross Pierre Dolevas 2011-01-10, 12:22 3
Żal mi czasów niemego filmu. Cóż to była za radość widzieć, jak kobiecie otwierają się usta, a głosu nie słychać.
Zgłoś
The Butcher 2011-01-10, 14:25
Dobra, p🤬lcie, że to jest c🤬jowe, że było fajne kiedyś itp, ale sytuacja wymaga.

@Basika063
Sp🤬alaj do kuchni.

Aha i możesz wziąść ze sobą szwagierOs.

podpis użytkownika

W każdym z nas tkwi morderca, trzeba go tylko znaleźć.
Zgłoś
g................z 2011-01-10, 15:18
Basika063 napisał/a:

Tylko zwykłe sfrustrowane ścierwo bije słabszego.

A co/kto przeważnie jest źródłem frustracji faceta?
Zgłoś
Chupacabra 2011-01-10, 16:24
Conscribo, ale niektóre żarty na Sadisticu ( choć zazwyczaj tylko w poczekalni ) są na prawdę c🤬jowe, i tu nie żadnego związku z budowaniem tego penisa.
Zgłoś
p................n 2011-01-10, 16:58
Conscribo napisał/a:

widzę, że moda już nie pozwala na stwierdzenie "dobry dowcip!"
bo jeszcze inni userzy wyśmieją a jak wiadomo budowanie e-penisa wymaga poważania.

przyj🤬y jestes? smieszny jest ale wiadomo ze to typowy szowinistyczny ser na sadistica bo najwiecej tu prawiczkow i glupiomadrych gowniarzy w calym necie...
Zgłoś
Conscribo 2011-01-10, 16:59
Chupacabra napisał/a:

Conscribo, ale niektóre żarty na Sadisticu ( choć zazwyczaj tylko w poczekalni ) są na prawdę c🤬jowe, i tu nie żadnego związku z budowaniem tego penisa.

ja nie twierdzę, że nie ma słabych żartów, tylko, że jaki by on nie był to będą go bezmyślnie nazywać sucharem bo to "trendy" jest

podpis użytkownika

Nie lubię hejterów. I trolli.
Zgłoś