👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Śmiesznie by było dopiero, gdyby tym kamieniem trafił w stopę
rufi napisał/a:
Śmiesznie by było dopiero, gdyby tym kamieniem trafił w stopę
Śmiesznie to by było, jakby przywiązał sznurek nie do tego zęba, co trzeba.

yarzapp napisał/a:
Śmiesznie to by było, jakby przywiązał sznurek nie do tego zęba, co trzeba.
Kto wie, początkowo przez ból mógł nie poczuć. Może pojawią się dalsze części rozterek domorosłego dentysty.
powinien sobie ta cegle przywiac do szyi i skoczyc z mostu... problem zostal by rozwiazany

Sposób nie zalecany przy leczeniu żuchwy...można pół ryja urwać
ja ostatnio sobie jedynkę obcęgami wyrwałem, dobrze że już martwy nerw był, bo bym się chyba zesrał.

zastanawia mnie jedno: po czym on dostał takiego wzwodu na tym filmiku?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie