👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiewór napisał/a:
Dodatkowo to się nazywa willa a ja na zdjęciach widzę syf, bród i chlew rodem z prl
To je właśnie gorolski wypas rodem z Czikagu lub innego Łoszinktona.
Ma być tak coby dudtki hanysom i ceprowm same wyskakiwały z portelików jak tylko zobaczą te cuda i dziwy. Hej!
Dutków wiele coby je dać potem probłoscowi w kłościele Hej!
Hej!
Tutaj tez mozna o nich poczytac opinie pl.tripadvisor.com/Hotel_Review-g274793-d8288277-Reviews-Willa_Tatarza...
Jednak nie jest tak kolorowo jak na bookingu
Jednak nie jest tak kolorowo jak na bookingu
'W serwisie Booking.com właścicielka odznacza „niestawienie się gościa w obiekcie”, co uniemożliwia późniejsze dodane opinii (stąd dobre oceny gości na tym portalu). '
I wszystko jasne, czemu tam sa dobre opinie
I wszystko jasne, czemu tam sa dobre opinie

Piękna villa i do tego BDSM full service. Troszkę prądem, troszkę plucia w ryj, troszkę bicia. Sznurka tylko brakuje i pejcza

To już niestety nie przez booking. Szanowne właścicielki usunięte jak widzę z booking. Nawet nie można poczytać opinii ani pooglądać zdjęć. W końcu booking przejrzał na oczy jak przeanalizował ilość "niestawienie się goscia"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie