👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:15

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
biją nas. facet na to pozwolił żeby ukochaną palalizatorem . i jeszcze prosze nas nie bić.
poprosze adres hotelu

@neji04
Willa Tatarzanka. ul. Tatary 45a. Zakopane.
Znana również jako: Willa Paralizatonarka
Willa Tatarzanka. ul. Tatary 45a. Zakopane.
Znana również jako: Willa Paralizatonarka
neji04 napisał/a:
dajcie adres~!
Głupiś to trzymaj darmową poradę . Czytaj komentarze pod filmem na YouTube tam jest podany adres.
Kod:
https://www.google.com/search?q=willa+tatarzanka&rlz=1C1CHZL_plNO756NO756&oq=willa+tatarzanka&aqs=chrome..69i57j69i60&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Chyba biznes się gorolom zakończył w tym miejscu
Tel. mają wyłączony niestety, bo pogadałbym sobie z tymi paniami.
Tylko skrzynkę im zaspamowałem. Chociaż tyle
Willa Tatarzanka
ul. Tatary 45a
34-500 Zakopane
e-mail: tatarzanka@wp.pl
tel. 18 2068913
tel. 603 41 68 64

Tel. mają wyłączony niestety, bo pogadałbym sobie z tymi paniami.
Tylko skrzynkę im zaspamowałem. Chociaż tyle

Willa Tatarzanka
ul. Tatary 45a
34-500 Zakopane
e-mail: tatarzanka@wp.pl
tel. 18 2068913
tel. 603 41 68 64
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie