Muzułmanie z ISIS wnoszą swój bezcenny wkład w historię światowego dziedzictwa kultury.
W jedyny sposób jaki znają.
Tym razem niszczą mający niespełna 2800 lat zabytek
- grób proroka Jonasza znajdujący się w Niniwie/Mosulu.
Po tagach nie znalazłem.
R................y
2015-02-27, 2:28
Jakie to są k🤬a zjeby, tego nie da się pojąć.
J................z
2015-02-27, 3:05
Co im zrobił ten zabytek.
t................x
2015-02-27, 3:24
Cytat:
Co im zrobił ten zabytek.
Mają dzięki temu rozgłos.
Ale niech wyjebią wszystko w kosmos co tam ma jakąś wartość dla reszty świata to w końcu bez mrugnięcia okiem jebną im tam atomówkę czy coś.
ciapate brudy... to samo zrobili z tymi olbrzymimi bamianie...
zwykle zwierzeta, nie maja szacunku do kultury, sztuki i ludzi.
powinni wyrznac ich w pien, obrzydliwe twory CIA.
Można się tego było spodziewać, przecież to nie ludzie, to jest nawet niżej niż zwierzęta.
To nie mogli sobie synowie Syjonu zabrać do siebie tych pamiątek jak tam stali armią USA? To ichni prorok wszak był, z dupy wieloryba go sobie wzięli.
podpis użytkownika
saikol
A mnie interesuje gdzie jest ameryka i ich demokracja teraz? Do iraku się wj🤬i, do afganu się wj🤬i, a tu co?
V................o
2015-02-27, 9:53
A gdy wysadzą już wszystkie zabytki i spalą pozostałości całej starożytnej kultury, nic nie będzie stało na przeszkodzie, żeby załatwić sprawę jedną solidną bombką. Pustyni i tak to nie zaszkodzi a ropa jest głęboko pod ziemią.
kanzas napisał/a:
grób proroka Jonasza
Przeczytałem "proroka Janusza" i myślę - co k🤬a?
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
a ja czekam aż rozbiorą piramidy, w końcu dowiemy się prawdy
N................z
2015-02-27, 15:07
Zaraz, przecież k🤬a każdy prorok przed Mahometem był i ich prorokiem. Jezus, Mojżesz, Jonasz też. Co tam się odp🤬la?
no i ja nic co by mi przeszkadzalo we wlasnym kraju rozp🤬alaja wlasne zabytki wlasnej historii oby tak dalej niech swiat o tych ciapakach zapomni
szmatogłowe k🤬y
niedługo nie będzie co zwiedzać na tym świecie.
Chyba że to jest taki plan. Najpierw rozp🤬olą wszystkie zabytki a później usa czy kto tam zrzuci na nich atomówkę bo już nie będzie sensu hodować tego gówna na świecie a i nie będzie niczego żal
podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi
C................a
2015-02-27, 15:28
Bydło.
Najgorsze jest to, że był wieki szum, jak Amerykanie wchodzili do iraku w 2003, że wojna zniszczy "zabytki kolebki naszej cywilizacji".
Ciawusy rozkradły co się dało, a załogi amerykańskich Bradleyów wjeżdżające do Bagdadu meldowały, że złodzieje sp🤬alają ulicami z wazami mającymi ponad 2000 lat.