👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jak na polskim weselu.
godz.18.00 pełen szyk - krawaty, bukiety, buzi-buzi.
godz. 21.00 bez koszuli ganiamy się po ulicy.
godz.18.00 pełen szyk - krawaty, bukiety, buzi-buzi.
godz. 21.00 bez koszuli ganiamy się po ulicy.
UP, tu szyk do końca, jest koszula, fakt że bosso
a tak serio wygląda jak by zawału dostał

a tak serio wygląda jak by zawału dostał
Chciał przeleciec przez metę szczupakiem ale odbił się czaszka od ziemi i zasnął.
Jako 23 latek właśnie w ten sposób upadłem na chodnik. 4 górne zęby mi wypadły wyłamując się przez kość.
Dziękuję bogu, że mamy genialnych chirurgów w Polsce, bo dziś to tylko blizna na wardze mi została!!!
Dziękuję bogu, że mamy genialnych chirurgów w Polsce, bo dziś to tylko blizna na wardze mi została!!!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie