idioci, wszędzie takich można spotkać
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:36
idioci, wszędzie takich można spotkać
Zdecydowanie klasa aut świadczy o nielegalnych wyścigach ulicznych.
Ten co m tą kamerkę, podejrzewam ze autor postu. Diler sucharow na sadolu. Gościu ty wiesz jak trójkę w aucie wrzucić? Ty tam w porywach 30 jedziesz. Nie dziwię się wyprzedzającym. A ty wychodź 20 minut później z chaty to pojedziesz normalnie... typowy prawilny spowalniacz
Ja tam nie widzę żadnych wyścigów. Po prostu dwóch kierowców niezależnie od siebie wyprzedziło zamuleńca. Wielkie mi mecyje.
sash88 napisał/a:
Ten co m tą kamerkę, podejrzewam ze autor postu. Diler sucharow na sadolu. Gościu ty wiesz jak trójkę w aucie wrzucić? Ty tam w porywach 30 jedziesz. Nie dziwię się wyprzedzającym. A ty wychodź 20 minut później z chaty to pojedziesz normalnie... typowy prawilny spowalniacz
![]()
50 na znaku - ja jadę 60-70, dlaczego nazywacie mnie zamuleńcem,
musiałbym jechać 120, żeby "tamci" byli zadowoleni...
jak jesteście tacy mądrzy to powiedzcie mi co by było, gdyby temu pierwszemu SZYBKIEMU ODMULEŃCOWI nagle, czyli normalnie, w tej sytuacji ktoś wyjechał z naprzeciwka, np Twoja żona jadąca z dzieckiem, wracająca ze szkoły...
sash88 napisał/a:
![]()
Ja tam widzę, że gość jedzie ponad limit, kamerki przekłamują.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie