Czuje, że u mnie w Wielkopolsce jedynym problemem byłoby znalezienie takiej górki

@up
czuję że w naszej ukochanej zatroskanej Polsce jedynym problemem byłoby znalezienie inspektora BHP, który by na takie coś pozwolił (o ile byłoby to oficjalne)
czuję że w naszej ukochanej zatroskanej Polsce jedynym problemem byłoby znalezienie inspektora BHP, który by na takie coś pozwolił (o ile byłoby to oficjalne)
podpis użytkownika
Rock.
zajebista sprawa!
podpis użytkownika
Bóg stworzył ludzi, a Samuel Colt uczynił ich równymi.
RockyWood
Nie musi być to oficjalne, wystarczy górka, wciagarką moze być nawet silnik od malucha na niskich obrotach i kawał liny.
U nich widać, że albo jest to legalnie albo po prostu zaangażowali się w sprawę, widać że sprzęty nie są super jakości, więc zapewne ta druga opcja.
Albo jest to jakaś trasanarciarska w sezonie letnim
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Nie musi być to oficjalne, wystarczy górka, wciagarką moze być nawet silnik od malucha na niskich obrotach i kawał liny.
U nich widać, że albo jest to legalnie albo po prostu zaangażowali się w sprawę, widać że sprzęty nie są super jakości, więc zapewne ta druga opcja.
Albo jest to jakaś trasanarciarska w sezonie letnim

podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Tekkit. A ile razy za łepka wyciągało się kilkadziesiąt metrów w góre sanki by tylko chwile zjechać ? Albo zapierdzielalo z nimi pare kilometrow na konkretną górkę.
ps. Oni mają wyciąg ; )
ps. Oni mają wyciąg ; )

tekkit napisał/a:
Ta a później pchaj ten wózek pół dnia do góry ;]]..
przyjrzyj się jeszcze raz - w 1.30 np. - mają wyciąg

Tal będzie wyglądać Formuła 1 w 2025, po wprowadzeniu kolejnych restrykcji ekologicznych przez FIA

podpis użytkownika
Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.______________
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
TytanowaPyta napisał/a:
Czuje, że u mnie w Wielkopolsce jedynym problemem byłoby znalezienie takiej górki
![]()
poszukaj na Bułgarskiej w Poznaniu, nawierzchnia identyczna, górka też na pewno się znajdzie.

oho gimbusy wróciły ze szkoły.
Ile wy k🤬a lat macie, że się tym jaracie, 13? Chociaż wy to od komputera nie odchodzicie, więc dla was wymyślenie takiej zabawy w realu to szczyt kreatywności.
Ile wy k🤬a lat macie, że się tym jaracie, 13? Chociaż wy to od komputera nie odchodzicie, więc dla was wymyślenie takiej zabawy w realu to szczyt kreatywności.