👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Baba za kółkiem, ledwo "dwójkę" wbiła i od razu "trójka"., zamiast ciągnąć do końca "dwójkę". Nawet dobrze, że ją zatrzymali, bo pewnie za chwilę narobiła by większych szkód. Do tego hamowanie na "na luzie". Ehhh szkoda gadać.
Co to się porobiło, żeby nawet zlewakowi strach było dać pojechać po ziemniaki.
O ile znawców na sadisticu. Dajcie swoje filmy jak zmieniacie biegi i jak trzymacie kierownicę a zapomniałem stulejarze jeszcze nie maja swoich samochodów

Akurat szybka zmiana w tym pomaga, zbyt wczesna - niekoniecznie... Warto rozumieć znaczenie wypisywanych słów.

Zaczynam się zastanawiać nad zmianą płci.. wstyd patrzeć na takie baby
@dennissliwa stul mordę, babka ściga się na publicznej drodze, lepiej niech dobrze jeździ i wie co robi, albo niech owinie się w okół słupa tępa idiotka.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie