👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

za tę fazę z mini czcionką to chyba karny słoik w dupsko być powinien?
Fajny taki tam prank i design boxa. Ale taki event mógłby scarenąć the shit out of starsza osoba.
Czy ja nadal jestem w Polsce?
Czy ja nadal jestem w Polsce?
Czuję się zawiedziony, bo liczyłem, że koleś dostanie soczystego strzała z sierpowego (blosko było w 1:46). Mimo to piwko leci

"taki tam prank" a w ojczystym języku już nie znasz pasującego określenia? Polska język trudna być.
Już myślałem, że filmik z hamerykańcami będzie bez "oł maj gasz", ale dziwzyny na końcu uratowały.

2:07 powtórzył "where you guys from" pewnie mając nadzieje że por🤬a, ale niestety.
NIE DLA PSA - KIEŁ BA SA !!!!!!!!!!!!!!!
NIE DLA PSA - KIEŁ BA SA !!!!!!!!!!!!!!!

przez 2-26 czekalem az ktos mu jebnie za brak pomysłu na dobry prank niestety zawiodłem sie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie