Jak się gawędź rozbiegła...
Zrobione podczas ostatnich powodzi, na tamie we Włocławku.
podpis użytkownika
Komentuję tylko będąc pod wpływem, a że tańczę już rzadko to i rzadko komentuję.
Konto usunięte
2011-01-19, 3:56
Jak już to gawiedź, następnym razem nie używaj trudnych słów bo widocznie cię przerastają.
Konto usunięte
2011-01-19, 8:43
jeden widzący sie zlapal barierki i ustał
Konto usunięte
2011-01-19, 10:12
to straszne! przecież oni mogli się umyć
Konto usunięte
2011-01-19, 12:48
a co to jest Gawędź?
rozp🤬ala tatuaż normalnie,niektórzy jeszcze piszą rodzicą zamiast rodzicom.żesz k🤬a dokąd zmierzasz polsko?z takimi nieukami to niedługo nasza młodziez będzie szukac pracy w Czadzie i Omanie bo reszta krajów nie będzie chciała niepiśmiennych
Konto usunięte
2011-01-19, 13:40
Chodzi chyba o "gawędzenie",znaczy się:Tak ich zalało że wszelkie rozmowy ucichły.
Konto usunięte
2011-01-19, 14:55
Gawędź to o ile się nie mylę grupka ludzi rozmawiających...
@Yekatenties, chyba bardzo chcesz piwo jak Ci się taki stan włączył. Przykre.
Chodziło mi o grupę osób gawędzących, a nie o gawiedź czyli pospólstwo. Jeśli jednak się myliłem i nie ma takiego słowa jak gawędź to przepraszam i konstruktywną krytykę przyjmuję.
podpis użytkownika
Komentuję tylko będąc pod wpływem, a że tańczę już rzadko to i rzadko komentuję.
wysoka fala na ryj powala !
Konto usunięte
2011-01-20, 13:22
Galin napisał/a:
@Yekatenties, chyba bardzo chcesz piwo jak Ci się taki stan włączył. Przykre.
Chodziło mi o grupę osób gawędzących, a nie o gawiedź czyli pospólstwo. Jeśli jednak się myliłem i nie ma takiego słowa jak gawędź to przepraszam i konstruktywną krytykę przyjmuję.
e tam,piwko zawsze mozna zakupic w sklepie.Twoje tłumaczenie jest bez sensu:"Chodziło mi o grupę osób gawędzących, a nie o gawiedź czyli pospólstwo".ten stan juz mi się wyłaczył
chodzą c🤬je w trakcie powodzi po tamach, wałach i tym podobnych a jak się coś stanie to wielki krzyk, że ktoś się utopił. służby ratownicze powinni zatrudniać snajperów żeby takich debili odstrzeliwać
Yekatenties napisał/a:
a co to jest Gawędź?
rozp🤬ala tatuaż normalnie,niektórzy jeszcze piszą rodzicą zamiast rodzicom.żesz k🤬a dokąd zmierzasz polsko?z takimi nieukami to niedługo nasza młodziez będzie szukac pracy w Czadzie i Omanie bo reszta krajów nie będzie chciała niepiśmiennych
Niektórzy natomiast piszą 'Polsko' zaczynając od małej litery.
Czemu nikt nie broni krzyża przed powodzią?!
patrzcie na gościa który robi zdjęcia ^^
p🤬li system
Konto usunięte
2011-04-07, 14:42
haha fala w dzień moich 18 urodzin buhahaha

a moim życzeniem było tsunami