📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:50

Jak już to gawiedź, następnym razem nie używaj trudnych słów bo widocznie cię przerastają.

Chodzi chyba o "gawędzenie",znaczy się:Tak ich zalało że wszelkie rozmowy ucichły.
@Yekatenties, chyba bardzo chcesz piwo jak Ci się taki stan włączył. Przykre.
Chodziło mi o grupę osób gawędzących, a nie o gawiedź czyli pospólstwo. Jeśli jednak się myliłem i nie ma takiego słowa jak gawędź to przepraszam i konstruktywną krytykę przyjmuję.
Chodziło mi o grupę osób gawędzących, a nie o gawiedź czyli pospólstwo. Jeśli jednak się myliłem i nie ma takiego słowa jak gawędź to przepraszam i konstruktywną krytykę przyjmuję.

Galin napisał/a:
@Yekatenties, chyba bardzo chcesz piwo jak Ci się taki stan włączył. Przykre.
e tam,piwko zawsze mozna zakupic w sklepie.Twoje tłumaczenie jest bez sensu:"Chodziło mi o grupę osób gawędzących, a nie o gawiedź czyli pospólstwo".ten stan juz mi się wyłaczył

haha fala w dzień moich 18 urodzin buhahaha
a moim życzeniem było tsunami

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie