Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Rosjanie mają to do siebie, że lubią budować duże budowle. Ich dar dla nas, czyli Pałac Kultury i Nauki w stolicy jest tego przykładem (najwyższy budynek w Polsce). No i jak już kilka razy mieliśmy okazję na sadistic.pl widzieć, Rosjanie lubią czasem sobie powchodzić na wysokie budyneczki. Był już pan co podciągał się na krawędziach anten i wież, chodził po gzymsach. Inni stawali na rękach na krawędzi itp. Słowem na sam widok można było, mówiąc kolokwialnie - zj🤬 się w gacie gorąca kupą. W moim materiale panowie Vadim Mahora oraz Vitaly Raskalovym pokazują nam Europę z właśnie takiej, ciekawej perspektywy (jest i Polsza kochana). Oczywiście reszta fotek w komentarzach hew fan.

Po więcej zdjęć z wyprawy zapraszam na: dedmaxopka.livejournal.com/71558.html , raskalov-vit.livejournal.com/133352.htmlcutid1 .
Polecam też inne zajebiste galerie, są tam też i kupogenne filimiki.

podpis użytkownika

You're Never Fully Dressed Without a Smile
Zgłoś
~Vuko 2013-09-21, 13:58 3
Jesteś aż takim j🤬ym leniem że nie wrzucisz tutaj wszystkiego?
Zgłoś
zsakuł 2013-09-21, 14:00 19

( @up jak dodałem w kmentarzu jako pierwszy to scaliło razem z tematem więc czekałem na 1 komentarz)

podpis użytkownika

You're Never Fully Dressed Without a Smile
Zgłoś
E................s 2013-09-21, 14:02 3
a żeby sk🤬iel dostał skurczu ręki którą się trzyma albo kolki jelitowej. STOP Inwazji Rosjan na Dobra Narodowe.
Zgłoś
6................a 2013-09-21, 14:06 11
Eee, poczekam na hardzie.
Zgłoś
J................t 2013-09-21, 15:31 6
Zgłoś
M................e 2013-09-21, 20:46 3
No wszystko pięknie, ładnie, ale wk🤬iają mnie te pedalskie rurki albo zagięte nogawki.
Zgłoś
echnaton10 2013-09-21, 22:18 1
Czy przypadkiem nie zastrzeliliśmy tego Rascalova pod koniec GTA IV ?
Zgłoś
r................1 2013-09-22, 2:23
Ja bym się zesrał ze strachu a nie siedział bez zabezpieczeń na krawędzi budynku.
Jak byłem na latarni morskiej(obręcz dookoła była) to trzymałem się jak najdalej od krawędzi a to tylko z 30m :/
Zgłoś
J................q 2013-09-22, 3:00 4
Od samego oglądania ręce mi się spociły.
Zgłoś
l................1 2013-09-22, 3:08 1
no chyba cię poj🤬o że pałac kultury jest największym budynkiem w Polsce
Zgłoś
panchamityle 2013-09-22, 3:28
@up
Największy nie, ale najwyższy owszem Ruscy poj🤬i, posrałbym się na ich miejscu, ale widoczki piękne - Kolonia, Paryż, nie mam pytań!
Zgłoś
Caban1908 2013-09-22, 3:31 1
Od samego patrzenia cierpnie mi torba na jajca, a co dopiero włazić.
Zgłoś
r................k 2013-09-22, 3:53 3
czy tylko ja czekam az ktorys rusek spadnie ;c
Zgłoś
a................9 2013-09-22, 7:35 1
a c🤬ja bo sky tower jest większy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie