Wczoraj zrobiłem nagranie na Youtube. Dotyczy ono pewnej dziwnej bajki z lat 90. Pamiętacie ją? Wiem, że w tytule jest "creepypasta", ale to jak najbardziej autentyk.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2025-12-08, 18:26
To taki hardcore jak Wodnikowe wzgórze. Ciężko zdobyć. Pewnie część tej opowieści jest naciągnięta jak baranie jaja, ale słucha się fajnie.
Smerfy propagują komunizm, Bolek i Lolek homoseksualizm...
Ech... bajki są dla dzieci, tylko dorośli debile doszukują się jakiś ukrytych podtekstów.
Ech... bajki są dla dzieci, tylko dorośli debile doszukują się jakiś ukrytych podtekstów.
Hrodgar napisał/a:
Smerfy propagują komunizm, Bolek i Lolek homoseksualizm...
W "Wyspie niedźwiedzi" była postać- Różowy Baron, obrońca dzieci i skrzywdzonych zwierząt
Latal balonem, bardzo lubilem to ogladac. Bylo kilka takich perelek z dziecinstwa, dodalbym zdecydowanie Zaginione Miasta Inkow. I jeszcze to o zamku transylwanskim, ktory sie przenosil
.
z której strony mroczniejsza, pamiętam jak co niedziela puszczali, a najbardziej bolało, że taka krótka
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie