Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Wyspa Niedźwiedzi
A................1 • 2014-01-09, 10:14
Wczoraj zrobiłem nagranie na Youtube. Dotyczy ono pewnej dziwnej bajki z lat 90. Pamiętacie ją? Wiem, że w tytule jest "creepypasta", ale to jak najbardziej autentyk.
Zgłoś
Tassadar 2014-01-09, 10:58 2
To taki hardcore jak Wodnikowe wzgórze. Ciężko zdobyć. Pewnie część tej opowieści jest naciągnięta jak baranie jaja, ale słucha się fajnie.

podpis użytkownika

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
Hrodgar 2014-01-09, 12:52
Smerfy propagują komunizm, Bolek i Lolek homoseksualizm...
Ech... bajki są dla dzieci, tylko dorośli debile doszukują się jakiś ukrytych podtekstów.

podpis użytkownika

Świat bez muzyki? To nie dla mnie.

"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
Zgłoś
D................L 2014-01-09, 17:53
buka to jest coś
Zgłoś
P................k 2014-01-09, 19:22
Usłyszałem "Zaprzyjaźnia się z Marksem"...
Zgłoś
Southern_Comfort 2014-01-09, 21:55 1
Hrodgar napisał/a:

Smerfy propagują komunizm, Bolek i Lolek homoseksualizm...
Ech... bajki są dla dzieci, tylko dorośli debile doszukują się jakiś ukrytych podtekstów.

W "Wyspie niedźwiedzi" była postać- Różowy Baron, obrońca dzieci i skrzywdzonych zwierząt

podpis użytkownika

'Oh I wish I was in the land of cotton
Old times they were not forgotten'...
Zgłoś
s................r 2014-01-09, 23:38
Latal balonem, bardzo lubilem to ogladac. Bylo kilka takich perelek z dziecinstwa, dodalbym zdecydowanie Zaginione Miasta Inkow. I jeszcze to o zamku transylwanskim, ktory sie przenosil .
Zgłoś
k................m 2014-01-09, 23:51
@up

Hrabia Kaczula
Zgłoś
G................d 2014-01-10, 1:22 1
Zajebista bajka, p🤬li ten gosc jak potluczony, strach to cos co sie przezywa jak inne emocje.....a ze jest mroczniejsza? No bywa, dawno juz takich nie robia.
Zgłoś
ulifont 2014-01-11, 21:32
z której strony mroczniejsza, pamiętam jak co niedziela puszczali, a najbardziej bolało, że taka krótka

podpis użytkownika

Rzeczpospolito Ślónsko
Zgłoś
Maharaja18 2014-02-01, 10:58
Buka to był zimny kapitalista
Zgłoś