Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
CzłowiekZiemniak 2014-09-19, 10:56 5
To samo dziś w radiu usłyszałem i autor zapewne Też nie ma to jak chęć bycia fajnym za wszelką cenę
Zgłoś
~Sunday 2014-09-19, 11:02 90
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
baraq 2014-09-19, 11:28 5
@up widze ze nie tylko ja lubie klasyczna forme w 'radio', co prawda w 'radiu' juz tez jest dopuszczalna, ale to wina milionow niedouczonch debili co ciagle uzywali form w radiu czy studiu i z czasem znalazly sie one w slownikach poprawnej polszczyzny.

Swoja droga ten zart bardziej mnie smieszyl w wersji z Nawalka.
Zgłoś
Modrzew88 2014-09-19, 12:49
Śmiechłem trochę.
Zgłoś
Kevq 2014-09-19, 13:36 9
@baraq
A powiedz mi co jest złego w odmianie słów obcego pochodzenia? Tak jak mówie że widziałem coś w serialu a nie w 'serial'
albo że robiłem coś przy komputerze a nie w 'komputer' z tego samego powodu mówię że idę do domu a nie do 'dom'.
Według ciebie to może najlepiej od razu zacznijmy gadać po angielsku albo szwabsku tam nie trzeba odmieniać słówek.
Szanuj swój język ojczysty pacanie. : )
Zgłoś
PlenerPłocki 2014-09-19, 13:53 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-19, 14:36 2
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-19, 14:36 2
Zgłoś
miken1200 2014-09-19, 14:52 2
Zgłoś
baraq 2014-09-19, 15:06
@Petrarka i @kokroucz

#1 Nie posiadam polskich znakow (taka wersja systemu).
#2 No to mi wytknales, teraz spac nie bede mogl.

Spinacze.
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-19, 15:52
Zgłoś
hardowski 2014-09-19, 17:05 1
Telegram PutIna do KomoRuskiego:
Cytat:

Gratulujemy wygranej stop. Gaz stop. Ropa stop.

Zgłoś
konto usunięte 2014-09-19, 17:28 3
Zgłoś
SAFerguson 2014-09-19, 17:48 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem