📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:55

Tak to jest jak sie jezdzi w JanuszTrans. Opony te same od poczatku zycia ciezarowki. Ale druga strona jest taka, że przez te poerdolone dziwne podatki już coraz mniej się opłaca cokolwiek legalnie robić.
wojtekpwse napisał/a:
Tak to jest jak sie jezdzi w JanuszTrans. Opony te same od poczatku zycia ciezarowki. Ale druga strona jest taka, że przez te poerdolone dziwne podatki już coraz mniej się opłaca cokolwiek legalnie robić.
Często nowa opona ma jakis defekt i potrafi sie rozlecieć...
wojtekpwse napisał/a:
Opona, która nie wykazuje oznak dużego zużycia potrafi wystrzelić, a inna z rozciętym bokiem następne kilka lat przechula. Nie przewidzisz.
PryszczatyJeż napisał/a:
Opona, która nie wykazuje oznak dużego zużycia potrafi wystrzelić, a inna z rozciętym bokiem następne kilka lat przechula. Nie przewidzisz.
Dokładnie, gadałem z kierowcą co dostał nowego Dafa i miał założone nowe Micheliny po niecałych 1000km pękła mu przednia opona a na nic nie najechał
Tirowcy juz tak mają że opony zmieniają dopiero jak ja wydupcy w powietrze.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie