c................d
2014-03-11, 20:24
w tych głowy używa się podwójnie
z................m
2014-03-11, 20:41
Chciałeś napisać wystrzelane? Bo wiesz, spłonka zbita, ładunku tam nie ma. Pociski też gdzieś się podziały. No ale nic, staraj się. Mi by się nie chciało tak "rzeźbić" w łuskach
To chyba ten ukraiński gambit.
wie ktoś gdzie można takie szachy nabyć? Oczywiście te z naboi
@clean_east_wood
Jeden gra w szachy, a drugi w warcaby?
@Meva
Grasz w szachy bo tylko tam możesz bić konia?
Putin teraz właśnie gra w szachy na szachownicy ukraińskiej. Parę tygodni temu zbił gońcami jedną wieżę na Krymie, ale musiał uciekać hetmanem Janukowyczem, bo pionki już się szykowały do zbicia.
podpis użytkownika
Oto jest koniec końców świata, który znamy!
Przecież żyjemy tą chwilą od lat
Ostatnie wolne miejsca w pierwszym rzędzie mamy
Ze śmiercią będzie nam tu za pan brat.
z................m
2014-03-11, 21:12
Meva napisał/a:
wie ktoś gdzie można takie szachy nabyć? Oczywiście te z naboi
To są łuski k🤬a. Nabój to jest ze spłonką. elaboracją i pociskiem. P🤬lę, powoli mam tego dosyć. Rozmnażajcie się gimbusy.
Meva
2014-03-11, 21:38
zincum napisał/a:
To są łuski k🤬a. Nabój to jest ze spłonką. elaboracją i pociskiem. P🤬lę, powoli mam tego dosyć. Rozmnażajcie się gimbusy.
Gościu co się spinasz? Raz pomyliły mi się pojęcia a ty już srasz żarem jak by Ci c🤬ja odcięli.
z................m
2014-03-11, 21:52
Mi c🤬ja nie odcięli ale mam wrażenie, że ty się bez jaj urodziłeś. K🤬a, nie znasz znaczenia danego słowa to na c🤬j używasz? Ciężko było napisać coś w stylu: a gdzie takie szachy można kupić? No powiedz mi, ciężko? No ciężko, trzeba było się wbić ze swoim "znaniem się". Polerowanie i wycinanie danych kształtów załatwi każdy rusznikarz i każdy inny, obeznany w obróbce metali. Łusek szukaj na strzelnicach, to może nie być takie proste. Staraj się, może się udać.
Na koniec chciałem ciebie pozdrowić po sadolowemu. Czyli: odp🤬l się.
@zincum
potrzebna ci maść na ból dupy. człowieku gdzie ty masz problem ? każdy wie o co chodzi tylko taki ekspert jak ty musi się tu wj🤬 i spinać dupę.
zły_jodyn napisał/a:
szachownicę i pionki
W szachach są figury nie pionki, ignorancie.
@zincum
potrzebna ci maść na ból dupy. człowieku gdzie ty masz problem ? każdy wie o co chodzi tylko taki ekspert jak ty musi się tu wj🤬 i spinać dupę.