Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
garota 2017-11-27, 9:00 46
Talerze się jej pop🤬liły...
Zgłoś
Konto usunięte 2017-11-27, 11:18 1
Skoro jesteśmy przy samochodach; jaki jest wg Was najlepszy zapach do auta?
Zgłoś
~Velture 2017-11-27, 11:24 9
@up
Choinka o zapachu kokosowym do malucha.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Konto usunięte 2017-11-27, 12:17 1
"Sport to zdrowie"
Zgłoś
brylant1412 2017-11-27, 12:26 1
zawsze powtarzam sport to zdrowie

podpis użytkownika

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
Noside 2017-11-27, 12:29 3
Drogie Panie, prosimy się nie obrażać. My, faceci, mamy podobnie, kiedy wchodzimy do kuchni.

podpis użytkownika

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
OddajFartucha 2017-11-27, 12:34 29
Noniesondze napisał/a:

Drogie Panie, prosimy się nie obrażać. My, faceci, mamy podobnie, kiedy wchodzimy do kuchni.

To chyba tylko k🤬a ty lebiodo na garnuszku u mamusi, Ja tam się uważam za wirtuoza kuchennego i inni podzielają moje zdanie

podpis użytkownika

7.62x39 najlepsze lekarstwo na debilizmus-pospolitus
Zgłoś
Noside 2017-11-27, 12:41 1
@up Klaszczący kierowca autobusu najbardziej

podpis użytkownika

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
waloos 2017-11-27, 12:42 1
Crossfitowe zawdody - ktoś spodziewał się czegoś innego?

A co do tego co jej się stało, to jak na moje oko albo naderwała mięsień i się tak efektownie podwinął. Ewentualnie uderzenie poraziło nerwy i zrobił się taki miejscowy skurcz - jak byłem gówniarzem to pamiętam, że po odpowiedni zaaplikowanej "muce" takiej z wysuniętym środkowym palcem na mięśniu robiła się taka fala. U niej mogło być podobnie.
Zgłoś
Maja83 2017-11-27, 12:50 1
OddajFartucha napisał/a:

To chyba tylko k🤬a ty lebiodo na garnuszku u mamusi, Ja tam się uważam za wirtuoza kuchennego i inni podzielają moje zdanie

Już pisałam,że najlepszymi kucharzami są mężczyźni, mój mąż gotuje wykwintne dania, a ja..cóż tylko podstawowe dania, schabowe,mielone i kurczak,z ryby wychodzi mi papka.
Zgłoś
HatakeIV 2017-11-27, 12:54 2
aj jeżeli to nie fake to urwane czworogłowe, musze powiedzieć że w dosyć oryginalny sposób
Zgłoś
RedIsGood 2017-11-27, 14:19 2
No i na c🤬j to komu? Ja sobie siedzę przed komputerem, piję winko po robocie a ta idzie taszczyć jakieś żelastwa do jakiejś hałaśliwej mordowni a mogła w tym czasie obrobić komuś dzidę albo na jeźdźca poćwiczyć toby kondycji nabrała. A tak kalectwo, ból

podpis użytkownika

Jezus był lewakiem.
Zgłoś
garota 2017-11-27, 15:08 1
RedIsGood napisał/a:

No i na c🤬j to komu? Ja sobie siedzę przed komputerem, piję winko po robocie a ta idzie taszczyć jakieś żelastwa do jakiejś hałaśliwej mordowni a mogła w tym czasie obrobić komuś dzidę albo na jeźdźca poćwiczyć toby kondycji nabrała. A tak kalectwo, ból

E tam p🤬lisz. Ja robię prawie to samo co ty tylko jestem w świetnej formie bo lubię do tego poćwiczyć. Nie ma co robić z siebie p🤬dusia co tylko na siłkę chodzi ale nie ma też co być p🤬dusiem co tylko winko pije przed kompem.
Zgłoś
Konto usunięte 2017-11-27, 16:18
Silna, niezależna kobieta.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie