Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
booore 2014-02-01, 19:02 1
Oczywista oczywistość.
Masz piwko.
Zgłoś
E................l 2014-02-01, 20:10
Byłby hard gdyby ktoś to maznął na wiejskiej.
Zgłoś
P................a 2014-02-01, 20:44 15
Oczywiście up🤬lony budynek c🤬ja wartym bohomazem. Połamałbym łapy wszystkim wandalom.
Zgłoś
p................s 2014-02-01, 21:41
Donald ktamie?
Zgłoś
M................f 2014-02-01, 21:43 5
Jak mokre siano trzeba mieć w sk🤬iałej główce, żeby niszczyć wygląd budynku dla kilku sekund śmiechu z niedorozwiniętymi kolegami przy żuberku?

W końcu osiedla wyglądają inaczej niż j🤬e szare dziury, ale zawsze się znajdzie jakiś j🤬y debil, który musi nabazgrać jakas głupotę i zniszczyć całą robotę.
Zgłoś
Polnischefuhrer 2014-02-01, 21:47 1
Zgłoś
Cicholek 2014-02-01, 21:48
Znalazłem to akurat na budce transformatorowej, ale fakt - nie pochwalam takiego zachowania, jednak jak już ktoś to napisał to chciałem się z Wami podzielić tym, co mnie osobiście rozbawiło
Zgłoś
Shanne 2014-02-01, 21:57 1
Zamiast napisać, że dobrze pisze to o elewacje sie dop🤬lacie... Wyp🤬alać lewaki. Warna dostane. wyj🤬e na nowy regulamin.

Jest napisane*.
Zgłoś
M................2 2014-02-01, 22:07
@up bo to są pseudo sadyści j🤬e ścierwa, piszą k🤬a jakby ten niebieski napis rozp🤬olił blok.

To są k🤬a j🤬e społeczniaki

@Płyta_Gnojowa a ja bym tobie połamał łapy ,za wypisywanie takiego bólu dupy
Zgłoś
k................u 2014-02-01, 22:25 3
Zgłoś
Chudy_lis 2014-02-01, 23:14
Donald to zakamuflowany kaczor.

podpis użytkownika

Failure is the mother of success.
失败是成功之母[shī bài shì chénɡ ɡōnɡ zhī mǔ 。]
Zgłoś
E................l 2014-02-02, 10:53 1
Płyta_Gnojowa napisał/a:

Oczywiście up🤬lony budynek c🤬ja wartym bohomazem. Połamałbym łapy wszystkim wandalom.

ja chędoże jaki groźny, panowie mamy tu samca alfa

Masterof napisał/a:

Jak mokre siano trzeba mieć w sk🤬iałej główce, żeby niszczyć wygląd budynku dla kilku sekund śmiechu z niedorozwiniętymi kolegami przy żuberku?

W końcu osiedla wyglądają inaczej niż j🤬e szare dziury, ale zawsze się znajdzie jakiś j🤬y debil, który musi nabazgrać jakas głupotę i zniszczyć całą robotę.

Co jest lepsze kilka sekund śmiechu który wspominać się będzie całe życie, czy siedzenie całe życie w dokładnie pomalowanym budynku koloru gunwa. Pomijając że to zlezie za dziesięć lat lub mniej. Jestem całkowicie za mazaniem po ścianach poniewarz to je wyróznia. Co prawda nie takie słabe napisy ale eleganckie grafitti.
Zgłoś
m................3 2014-02-02, 10:55
Cicholek - te student w którym akademiku mieszkasz? I dlaczego pod moim domem robisz zdjęcia?
A z tym niszczeniem to bym nie przesadzał, to jest stary "ciąg" garaży, akurat ta ściana jest chyba jedną z ładniejszych, reszta to od postawienia tylko się sypie.
Zgłoś
Cicholek 2014-02-02, 11:28
maciej113 napisał/a:

Cicholek - te student w którym akademiku mieszkasz? I dlaczego pod moim domem robisz zdjęcia?
A z tym niszczeniem to bym nie przesadzał, to jest stary "ciąg" garaży, akurat ta ściana jest chyba jedną z ładniejszych, reszta to od postawienia tylko się sypie.

Na UP chodzę a tam mam meteorologię tylko i tak mi się idąc z przystanku w oczy rzuciło A że z kumplami szliśmy i się tak przez jakiś czas z tego śmialiśmy to postanowiłem tryumfalnie tutaj zabłysnąć Swoją drogą w Poznaniu raczej malo jest graffiti i dewastacji budynków, mile zaskoczony jestem tym miastem i jego kulturą, chociaż kumpel już na Jeżycach z bejsbola w nos dostał
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie