Oczywiście up🤬lony budynek c🤬ja wartym bohomazem. Połamałbym łapy wszystkim wandalom.

Jak mokre siano trzeba mieć w sk🤬iałej główce, żeby niszczyć wygląd budynku dla kilku sekund śmiechu z niedorozwiniętymi kolegami przy żuberku?
W końcu osiedla wyglądają inaczej niż j🤬e szare dziury, ale zawsze się znajdzie jakiś j🤬y debil, który musi nabazgrać jakas głupotę i zniszczyć całą robotę.
W końcu osiedla wyglądają inaczej niż j🤬e szare dziury, ale zawsze się znajdzie jakiś j🤬y debil, który musi nabazgrać jakas głupotę i zniszczyć całą robotę.
Znalazłem to akurat na budce transformatorowej, ale fakt - nie pochwalam takiego zachowania, jednak jak już ktoś to napisał to chciałem się z Wami podzielić tym, co mnie osobiście rozbawiło

Zamiast napisać, że dobrze pisze to o elewacje sie dop🤬lacie... Wyp🤬alać lewaki. Warna dostane. wyj🤬e na nowy regulamin.
Jest napisane*.
Jest napisane*.

@up bo to są pseudo sadyści j🤬e ścierwa, piszą k🤬a jakby ten niebieski napis rozp🤬olił blok.
To są k🤬a j🤬e społeczniaki
@Płyta_Gnojowa a ja bym tobie połamał łapy ,za wypisywanie takiego bólu dupy
To są k🤬a j🤬e społeczniaki
@Płyta_Gnojowa a ja bym tobie połamał łapy ,za wypisywanie takiego bólu dupy
Donald to zakamuflowany kaczor.
失败是成功之母[shī bài shì chénɡ ɡōnɡ zhī mǔ 。]
podpis użytkownika
Failure is the mother of success.失败是成功之母[shī bài shì chénɡ ɡōnɡ zhī mǔ 。]

Płyta_Gnojowa napisał/a:
Oczywiście up🤬lony budynek c🤬ja wartym bohomazem. Połamałbym łapy wszystkim wandalom.
ja chędoże jaki groźny, panowie mamy tu samca alfa

Masterof napisał/a:
Jak mokre siano trzeba mieć w sk🤬iałej główce, żeby niszczyć wygląd budynku dla kilku sekund śmiechu z niedorozwiniętymi kolegami przy żuberku?
Co jest lepsze kilka sekund śmiechu który wspominać się będzie całe życie, czy siedzenie całe życie w dokładnie pomalowanym budynku koloru gunwa. Pomijając że to zlezie za dziesięć lat lub mniej. Jestem całkowicie za mazaniem po ścianach poniewarz to je wyróznia. Co prawda nie takie słabe napisy ale eleganckie grafitti.

Cicholek - te student w którym akademiku mieszkasz? I dlaczego pod moim domem robisz zdjęcia?
A z tym niszczeniem to bym nie przesadzał, to jest stary "ciąg" garaży, akurat ta ściana jest chyba jedną z ładniejszych, reszta to od postawienia tylko się sypie.
A z tym niszczeniem to bym nie przesadzał, to jest stary "ciąg" garaży, akurat ta ściana jest chyba jedną z ładniejszych, reszta to od postawienia tylko się sypie.
maciej113 napisał/a:
Cicholek - te student w którym akademiku mieszkasz? I dlaczego pod moim domem robisz zdjęcia?
Na UP chodzę a tam mam meteorologię tylko i tak mi się idąc z przystanku w oczy rzuciło