📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:16

Znalazłem to akurat na budce transformatorowej, ale fakt - nie pochwalam takiego zachowania, jednak jak już ktoś to napisał to chciałem się z Wami podzielić tym, co mnie osobiście rozbawiło

Cicholek - te student w którym akademiku mieszkasz? I dlaczego pod moim domem robisz zdjęcia?
A z tym niszczeniem to bym nie przesadzał, to jest stary "ciąg" garaży, akurat ta ściana jest chyba jedną z ładniejszych, reszta to od postawienia tylko się sypie.
A z tym niszczeniem to bym nie przesadzał, to jest stary "ciąg" garaży, akurat ta ściana jest chyba jedną z ładniejszych, reszta to od postawienia tylko się sypie.
maciej113 napisał/a:
Cicholek - te student w którym akademiku mieszkasz? I dlaczego pod moim domem robisz zdjęcia?
Na UP chodzę a tam mam meteorologię tylko i tak mi się idąc z przystanku w oczy rzuciło

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie