👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeździć Oplem to chyba gorzej niż Multiplą. Opel to taki niemiecki FIAT.
Astra nic złego w sobie nie ma. Osobiście bym nie kupił, bo mały. Co z tego, że mały zaprzęg, jak mało pali i idealny do miasta.
(Tak, mało pali jak się go używa jak powinno, a nie gazuje ile wlezie, bo komuś mocy za mało. I o każdy samochód trzeba w trakcie dbać, a nie po 5 latach narzekać, że coś się zepsuło...)
A co do tego super gadżetu, to za jego pomocą można co najwyżej komuś radio ukraść, bo alarm i tak uruchomi, a silnika nie odpali.
(Tak, mało pali jak się go używa jak powinno, a nie gazuje ile wlezie, bo komuś mocy za mało. I o każdy samochód trzeba w trakcie dbać, a nie po 5 latach narzekać, że coś się zepsuło...)
A co do tego super gadżetu, to za jego pomocą można co najwyżej komuś radio ukraść, bo alarm i tak uruchomi, a silnika nie odpali.
Mam astrę 1.7 z silnikiem Isuzu (2001) i całkiem sobie chwalę. Nie pali za dużo a jak trzeba to i trochę mocy wyciśnie. Co do blach, wychodzi rdza ale w miejscach gdzie był uszkodzony lakier.

@up; zależy jeszcze jaki alarm, większość ori systemów w niemieckich autach i z niemieckiego rynku są tak zaprogramowane, że pozwalają na otwarcie drzwi kluczykiem bez wycia. nie idzie to w zgodzie z regulacjami towarzystw ubezpieczeniowych w większości z krajów także najczęściej jest opcja przeprogramowania auta lub dołożenia czegoś
Co do opli to mam kumpla w pracy - Niemca (za Polką wyjechał) który mówi, że żaden szanujący się Niemiec nie kupi sobie opla. Ta firma wcześniej robiła maszyny do szycia - znaczek opla to zwykły szew.
podpis użytkownika
Garbate nosy w atmosferę
JA tam mam astre gtc 1.8 140 km i wcale tak dużo nie pali chyba że kogoś noga nazbyt swędzi
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie