👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wszystko pięknie ale czemu go nie odpalił...?
(może dla tego, że w tym sprytnym urządzeniu nie ma imo )
Ale jak znam życie to zaraz się wypowie w h*j ekspertów.
(może dla tego, że w tym sprytnym urządzeniu nie ma imo )
Ale jak znam życie to zaraz się wypowie w h*j ekspertów.

KamayPL napisał/a:
Do odpalenia samochodu nie potrzebny jest immobilizer.
To jak oni odpalają auto bez tej kostki? przekładają na szybko komputer od innego auta?

Posiadanie wytrychów w Polsce jest karalne, mimo że to polski wynalazek (nie piszę o tym konkretnym, choć pewnie też). Jak myślicie, że jak auto ma imo to nie da się go odpalić, to w jakim wy świecie żyjecie - przecież ten gadżet ma 90% aut a jakimś cudem one giną

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie