Bardzo ładny i niebezpieczny łuk elektryczny. Doszło do przebicia izolatora jakim jest powietrze poprzez zmniejszenie odległości miedzy przewodami.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:22
🔥
Niewypał
- teraz popularne
Dobrze by było, gdyby te ruskie głąby taki łuk pierdo***
Skwarki razy dwa
to dlatego poszedł mi zasilacz w kompie wraz z procesorem, płytą główną, kartą graficzną i ramem :O
kuropatwa121 napisał/a:
to dlatego poszedł mi zasilacz w kompie wraz z procesorem, płytą główną, kartą graficzną i ramem :O
jakbyś miał markowy to by Ci nie poszedł.
Tak to jest ludzie oszczędzają na najważniejszym elemencie a potem płacz że wszystko się spaliło. Chytry dwa razy traci..
Kiedyś ja i cały pociąg widzieliśmy na własne oczy takie wyładowanie od trakcji kolejowej do poręczy od schodów na dworcu kolejowym, dobrze że tam nikogo nie było. Kiedyś też takie wyładowanie z trakcji kolejowej wywołało mały pożar (była susza) koło mojego domu. Ogólnie niebezpieczne są takie wyładowania.
Kuzwa nie przeczytałem tytułu. Ale żem sie ku.wa wystraszyl !! ja pier...dole myslalem ze z tego lasu cos wyjdzie.
Z kumplami zrobiliśmy to prościej. Linie średniego napięcia do tego drut żebrowany o długości jakiegoś metra. Rzucaliśmy po kolei kto trafi. Efekt? Je*nięcie jak z bomby, ogień na linach i brak prądu w kilku okolicznych wsiach.
Bezcenne !
Bezcenne !
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie