Fajna dziewczyna- taka nie za mądra, ale za to szczera i nie kryjąca się ze swoimi myślami
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:45
Trolik1 napisał/a:
Ja akurat nie potrzebuję. A ty to nie wiem. Najwyraźniej tak, skoro o tym gadasz.
Pogadaj o tym z psychiatrą że tata i wujek ciebie dupczyli za młodu
OpenStreetMaps napisał/a:
Może i jestem hipokrytą ale za to świadomym. A nick mam po to aby dokuczyć amerykańskim mapom wciskanym wszędzie. Być może ktoś się skusi tym aby go rozszyfrować i ciekawą alternatywą się zainteresować .
Jesteś hipokrytą płaskoziemskim z Podlasia. A jesteś świadomy swojego problemu? Hahahah ale nikt tak jak twój nick nie dokuczył amerykańskim mapom hahahah google już ci pozwy szykuje.
Jej zadaniem w życiu nie jest myśleć, tylko chapać do mordy i zbierać męskie nasienie.
No od razu poznalem ze to jest Ewa Mrozowska. Wielka ku*wa gwiazda z googlebox. Ona jest tak pusta ze czasem nawet nie wiedziala co oglada z ta Sylwia Bomba
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Poziom wypowiedzi i i styl słaby ale przekaz prawidłowy.
a i browarek dla tej pani !
Dla tej pani to takie:
Nie za bystra? Ciekawi mnie poziom autora wypowiedzi czy czasami jest z tą bystrością wyżej. Ogólnie chyba normalnie mówi, bez obrażania
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie