Zabawne, że o tym piszesz, mając taki nick....
Może i jestem hipokrytą ale za to świadomym. A nick mam po to aby dokuczyć amerykańskim mapom wciskanym wszędzie. Być może ktoś się skusi tym aby go rozszyfrować i ciekawą alternatywą się zainteresować .
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
J🤬y wytatuował sobie firankę na szyi. K🤬a
To czarczaf.
Chyba jest arabskim c🤬lem.

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Ja akurat nie potrzebuję. A ty to nie wiem. Najwyraźniej tak, skoro o tym gadasz.
Pogadaj o tym z psychiatrą że tata i wujek ciebie dupczyli za młodu
Może i jestem hipokrytą ale za to świadomym. A nick mam po to aby dokuczyć amerykańskim mapom wciskanym wszędzie. Być może ktoś się skusi tym aby go rozszyfrować i ciekawą alternatywą się zainteresować .
Jesteś hipokrytą płaskoziemskim z Podlasia. A jesteś świadomy swojego problemu? Hahahah ale nikt tak jak twój nick nie dokuczył amerykańskim mapom hahahah google już ci pozwy szykuje.
Poziom wypowiedzi i i styl słaby ale przekaz prawidłowy.
a i browarek dla tej pani !
Dla tej pani to takie:

podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Cieszy mnie niesamowicie, że nie mam pojęcia kim jest ten ciepły po lewej ani ta stara lampucera po prawej.
Bladego k🤬a pojęcia nie mam kim oni są i c🤬j mnie interesuje co gej z wybielonymi zębami, solarium i z c🤬jowym tatuażem na szyi ma mi do powiedzenia na jakikolwiek temat w kooperacji z jakąś 50 letnią plastikową przestarzałą dupodają z której ryja zaraz cały ten botroks wypłynie.
Ty i inni pokazali swój poziom. Zarówno on i ona mają 100% racji, ale wasze 25IQ móżdżki nie są wstanie tego przetrawić bo gość jest ciepły z firaną na szyi a ona jakaś lampucera. Nawet menel może powiedzieć coś mądrego i należy to uznać. Nawet najgorszy człowiek na świecie może powiedzieć prawdę i należy to uznać. Jak się ma mózg znaczy się. Jesteście pięknym przykładem tego, dla czego tak łatwo manipulować społeczeństwem.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!