Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
rbQ321 2017-09-18, 4:07 58
Dobrze gada!
Zgłoś
thcthc 2017-09-18, 6:53 25
-Kiedyś w życiu dużo leżałem, bardzo dużo, to jeszcze były czasy zanim matka mnie wysrała,potem już nie mogłem tyle leżeć. Byłem zły na matkę wiec ją zabiłem ojca tez zabiłem. Od tamtej pory byłem sam na świecie, raz przypadkowo prawie dostałem zawału, to było wtedy gdy uciekając przed policją wszedłem do urzędu pracy, na szczęście w pore wyszedłem, mogłem więc dalej sprzedawać narkotyki na ulicy i kraść jestem w tym na prawdę dobry, a nic innego nie umiem robić.

mam nadzieje że pomogłem
Zgłoś
nowynick 2017-09-18, 8:14 10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Marcinxxxxx 2017-09-18, 9:13 3
Jęczy jak ja na porcelance jak mam zatwardzenie
Zgłoś
konto usunięte 2017-09-18, 12:30 5
Zgłoś
Zeusek 2017-09-18, 13:58 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2017-09-18, 14:19 5
Zgłoś
jetstar 2017-09-18, 15:36 6
Zgłoś
Anonimowyja 2017-09-18, 16:37 1
Też tak stękam jak chce mi się srać.
Zgłoś
crystaldragon 2017-09-18, 17:09 12
Obecny rzecznik cyganów ma mocną konkurencje

Zgłoś
kaelem 2017-09-18, 17:12 4
Jakiś skuter zagłuszał wywiad.
Zgłoś
Arathnmor 2017-09-18, 18:14 2
Wydaje odgłosy jak Zed z Akademii Policyjnej.

podpis użytkownika

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
albazsanagycjib 2017-09-18, 18:35 1
udają debili, żeby większy socjal ciągnąć, a żeby nikt od nich nie wymagał.
Zgłoś
Avoid 2017-09-18, 21:24 1
Nie wierzę, czyżby sadol wymienił chomiki?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem