👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Chyba nie znasz prawa tranzystor, moze go zwinac na 48 za podejrzenie czegokolwiek i wtedy by sie nauczyl

Aley_23 --> Co jutro w pracy znowu beda cie lapaly wyrzuty ze zostales policyjnym scierwem?
No to pięknie tu się dzieje... Z policją siedzimy na forum?? Nie jestem żadnym JP, jak to nazywa 97% nie mających nigdy problemów z prawem. Ale Jak ktoś chce być policjantem, to niech się liczy z takimi wybrykami! Mnie już nawet to nie rusza. Oczywiście znajdą się "gangsterzy z prywatnych osiedli opancerzonych i obserwowanych 24h przez kamery" ale ja mam na to inny pogląd.
I tak na koniec każdemu nie ogarniętemu:
Poczuj kiedyś ból zadany od policji za darmo tępaku, to wtedy zrozumiesz o co mi chodzi.
I tak na koniec każdemu nie ogarniętemu:
Poczuj kiedyś ból zadany od policji za darmo tępaku, to wtedy zrozumiesz o co mi chodzi.

serdel1,
Wydaje mi się, że czegoś nie rozumiesz... I skąd nagle wziąłeś temat pobicia przez dresów?? Wyrzucasz z siebie jakieś bolesne wspomnienia??
Wydaje mi się, że czegoś nie rozumiesz... I skąd nagle wziąłeś temat pobicia przez dresów?? Wyrzucasz z siebie jakieś bolesne wspomnienia??

settogo napisał/a:
Aley_23 --> Co jutro w pracy znowu beda cie lapaly wyrzuty ze zostales policyjnym scierwem?
Nein, jedynie co może mnie złapać jutro to żal i ból w okolicach rowa po tym jak zobaczyłem kolejnego tępaka na tym portalu co oddałby się na real bandzie murzynów żeby dostać tutaj kilka wirtualnych piw.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie