pan policjant jest, jak te dobre nauczycielki, co w szkole zawsze mialy najbardziej przej🤬e. pozniej stawaly sie tymi najbarziej niebliczalymi. praca, albo przynajmniej rewir, nie jest dla niego

Głupki powinny być wdzięczne że mają takiego dzielnicowego a nie jakiegoś h🤬ja
miałem nadzieję, że w niego wyp🤬oli tym rowerem, a tu tylko jakiś szczeniak - podjechał, myślał że będzie w telewizji to poszczekał i zniknął

wk🤬iają mnie takie lamusy jak ten c🤬l na rowerze. gdybym go spotkał to bym mu wp🤬lił ale jestem tylko internetowym napinaczem ;]
podpis użytkownika
matko bosko kochano
Przecież nie będzie go przed kamerą nap🤬lał. A swoją drogą przydała by się milicja.

@up: i cytujesz c🤬jowe teksty z mistrzów czy czego tam ; >
20 lat temu tak by go spałowali, że na rowerze do końca życia nie mógłby jeździć
Cait_Sith napisał/a:
@up: i cytujesz c🤬jowe teksty z mistrzów czy czego tam ; >
a jakże... jak być trollem to na pełnej k🤬ie

podpis użytkownika
matko bosko kochano
gdyby go spałował na wizji to może reszta by się czegoś nauczyła... ale pewnie by za to poleciał z pracy... ten kraj mnie rozp🤬ala
no niestety panowie,jezeli chcecie prace w ktorej bedziecie szanowani to na dyrektowa banku a nie na komende !

Ten Łysy Sk🤬iel napisał/a:
no niestety panowie,jezeli chcecie prace w ktorej bedziecie szanowani to na dyrektowa banku
nie rozśmieszaj mnie, nigdy ŻADEN bankier nie zarobił nawet złotówki, to zgraja ludzi ktorych 5 lat studiow o finansach nie nauczylo ze nie mozna wydawać pieniędzy których nie ma i to im się należy szacunek?