podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
W Polsce też czasami uda im się coś ciekawego wyemitować. (Pan Ząbek jakby ktoś nie znał)

podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
W Polsce też czasami uda im się coś ciekawego wyemitować.
@unpleasant, Sylwester z transgender to był dopiero ciekawy

@unpleasant, Sylwester z transgender to był dopiero ciekawy
Fejk bo transów by w TVP nie pokazali, co najwyżej Michała Szpaka.
podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Fejk bo transów by w TVP nie pokazali, co najwyżej Michała Szpaka.
Co ja mogę za to, że idioci są trollowani na każdym kroku?

koledze mogło organy zmiażdzyć po takim przycisnieciu do stołu a głupi chińczyk zaciesz na mordzie i jeszcze dupska podnieść nie zdążył a już kamerke miał w telefonie włączoną. nie mówiąć ze tacy debile w samochodzie nieraz w panice jeszcze sie pomyli hamulec z gazem i moze w kazdej chwili wjechac ponownie do baru a chinol j🤬y zamiast sp🤬alac to spokojnie sobie kamerke odpala z złośliwym zacieszkiem na mordzie, tfu na k🤬e
Uuu transfobia. Nie wiem, czy to koleś. To USA, ma brodę i cycki, więc raczej baba.

koledze mogło organy zmiażdzyć po takim przycisnieciu do stołu a głupi chińczyk zaciesz na mordzie i jeszcze dupska podnieść nie zdążył a już kamerke miał w telefonie włączoną. nie mówiąć ze tacy debile w samochodzie nieraz w panice jeszcze sie pomyli hamulec z gazem i moze w kazdej chwili wjechac ponownie do baru a chinol j🤬y zamiast sp🤬alac to spokojnie sobie kamerke odpala z złośliwym zacieszkiem na mordzie, tfu na k🤬e
Jaki k🤬a chińczyk?