Główna Poczekalnia (2) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
Dustin Hoffman pokazuje, że prócz bycia b.dobrym aktorem, jest również normalnym człowiekiem

H🤬jowo podpisałem filmik, więc jego oglądalność zapewne się przez to zmniejszy. Liczę jednak, że ktoś przeczyta ten komentarz i łaskawie obejrzy filmik. Nie, nie jestem zdesperowany ani pazerny na piwa. Rodzice też chyba mnie jeszcze kochają
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sul94 2011-06-22, 16:51
Cytat:

Liczę jednak, że ktoś przeczyta ten komentarz i łaskawie obejrzy filmik

Przeczytałem lecz nie obejrzałem, szkoda mojego czasu...nie znam angielskiego na takim poziomie
Zgłoś
WyscigowyJELCZ 2011-06-22, 20:47
nie lubie ściętych aktorów
Zgłoś
konto usunięte 2011-06-23, 0:35 1
tak zbajerował tą prezenterkę że napewno dała się bzyknąć po programie
Zgłoś
brylant1412 2011-06-23, 11:17
jak szybko włączyłem tak szybko wyłączyłem sorry browara nie ma
Zgłoś
konto usunięte 2011-07-01, 14:51
Jeśli nie chcesz piwa to nie..
Zgłoś
WhatsUpMan 2011-07-01, 14:58
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-07-01, 15:05
Chodzi o to, że on myślał, że laska się go pyta czy jest obrzezany.
Zgłoś
Gszysztow 2011-07-01, 15:07 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Jad Kiełbasiany 2011-07-01, 15:35
Zgłoś
konto usunięte 2011-07-01, 15:58 2
Zgłoś
konto usunięte 2011-07-01, 18:03
Piotr Nołbadi napisał/a:

Nie, nie jestem zdesperowany ani pazerny na piwa. Rodzice też chyba mnie jeszcze kochają

Za taki opis piwko leci. Nie martw się pewnie jeszcze coś do ciebie czują.
Zgłoś
konto usunięte 2011-07-02, 1:28
klikajcie 1:41 - można tym samoloty zdejmować.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem