📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:02

xAftermath napisał/a:
Nie wiem co było powodem jego odejścia, koleś popełnil samobójstwo a takich rzeczy nie robi się bez powodu, nigdy się nie zagłębiałem w ten temat i nie mam zamiaru tego robić :p
Ten idiota skoczył, ponieważ chciał uniknąć zasadniczej służby wojskowej i tylko "lekko się poturbować"
Cały bełkot który słychać w komentarzach był już wcześniej, gdy Magik żył. On był słaby psychicznie, zbyt wrażliwy, pięknie opisał to Mickiewicz, myślę że tak czuł MAG.
"Źle mnie w złych ludzi tłumie
Płaczę, a oni szydzą
Mówię, nikt nie rozumie
Widzę - oni nie widzą!"
"Źle mnie w złych ludzi tłumie
Płaczę, a oni szydzą
Mówię, nikt nie rozumie
Widzę - oni nie widzą!"

teraz ta kobieta z TVP może zapytać magika dlaczego popełnił samobójstwo, może z nim porozmawiać, bo K44 nie miał okazji

Michael Jackson, Kurt Cobain, Amy Winehouse średni odbiór ich muzyki za życia ???????????? Człowieku to były ikony już za życia, wszyscy oniemieli jak wyszła Nevermind, a ty waliłeś wtedy w pieluchy.

mak667 napisał/a:
Michael Jackson, Kurt Cobain, Amy Winehouse średni odbiór ich muzyki za życia ???????????? Człowieku to były ikony już za życia, wszyscy oniemieli jak wyszła Nevermind, a ty waliłeś wtedy w pieluchy.
Przecież napisałem jasno, że ze średnich muzyków (patrz: Paktofonika) za pomocą całej śmierci zrobili z nich gwiazdy. Jaksona, Cobaina i Winehouse łączy z nimi to, że znalazła się koło nich wataha hien, która żerowała na ich śmierci i kręciła własne biznesy. Nie nazwałem więc tych trzech osób muzykami 'o średnim odbiorze'. Naucz się czytać pacanie.

no chociaz tu ktos zauwazyl ze król jest nagi. Nigdy nie rozmialemzachwyt PFKą, za mlodu lubilem ich muzyke, byli okej, ale nie przesadzajmy z tym Magikiem, Focus i Abradab byli/są duzo lepsi, Magik wyl do mikrofonu, a ze skoczyl i sie zabil to bedzie teraz legenda. Dziwne.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie