dosyć stary wywiad z wyżej wymienionymi
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
konto usunięte
2012-09-23, 14:54
uwaga spoiler: magik umiera
konto usunięte
2012-09-23, 15:01
Stew
2012-09-23, 15:07
Szacunek dla Abradaba. Jeden z pionierów rapu. Koleś w całym tym syfie pozostaje normalny.
Posłuchajcie jego wypowiedzi (wywiadów etc.).
nie taki magik skoro nie umiał latać
Hary Portier to umiał latać przynajmniej
konto usunięte
2012-09-23, 15:14
A tak na poważnie, może i szkoda bo samobójstwo ale mi go szkoda było jako człowieka. Było mi go żal tak samo jak wielu innych, których ostatnią drogą była ta prowadząca na cmentarz., Ale odkrycie jego fenomenu po latach przez narastającą grupę "fanów mnie śmieszy, kiedy wyszedł film, pewnie ludziska powałkują temat, pozachwycają się i przejdzie echem. Nie wiem też czy same okoliczności w jakich odszedł nie podniosły w jakiś sposób tego zachwytu, może tak, może i nie, jednak myślałem, że sadola ominie ta chwilowa euforia... Teraz zacznie się grzebanie w internecie na temat informacji o PFK/Magiku, które masowo spłyną na portale tego typu, chociaż wcześniej nikt się nie palił, od tak odkurzyć sobie takie ciekawostki i zrobić z tego fajny temat.
Sam nigdy fanem PFK nie byłem i nie będę.
jak już ktoś powiedział na tym forum - "najnowsi" fani paktofoniki dokonują odkryć w internecie bedąc jeszcze w ekstazie po projekcji głosnego ostatnio filmu
Xaftermath... zabłysnąłeś oryginalnym żartem jak ci dwaj przed tobą
konto usunięte
2012-09-23, 15:37
Bugini napisał/a:
Xaftermath... zabłysnąłeś oryginalnym żartem jak ci dwaj przed tobą
Proszę bardzo, specjalnie dla Ciebie edytowałem post.
zaczyna się moda na pfk ...
konto usunięte
2012-09-23, 15:54
!!! UWAGA !!!
!!! Wiadomość z ostatniej chwili !!
Magik nadal nie żyje.
xAftermath napisał/a:
A tak na poważnie, może i szkoda bo samobójstwo ale mi go szkoda było jako człowieka. Było mi go żal tak samo jak wielu innych, których ostatnią drogą była ta prowadząca na cmentarz., Ale odkrycie jego fenomenu po latach przez narastającą grupę "fanów mnie śmieszy, kiedy wyszedł film, pewnie ludziska powałkują temat, pozachwycają się i przejdzie echem. Nie wiem też czy same okoliczności w jakich odszedł nie podniosły w jakiś sposób tego zachwytu, może tak, może i nie, jednak myślałem, że sadola ominie ta chwilowa euforia... Teraz zacznie się grzebanie w internecie na temat informacji o PFK/Magiku, które masowo spłyną na portale tego typu, chociaż wcześniej nikt się nie palił, od tak odkurzyć sobie takie ciekawostki i zrobić z tego fajny temat.
Sam nigdy fanem PFK nie byłem i nie będę.
A mi go tam jakoś nie jest szkoda...
Jak odszedł? Jak skończony kretyn a ludzie są jeszcze większymi kretynami i robią z tego wielkie halo.
konto usunięte
2012-09-23, 16:18
Nie wiem co było powodem jego odejścia, koleś popełnil samobójstwo a takich rzeczy nie robi się bez powodu, nigdy się nie zagłębiałem w ten temat i nie mam zamiaru tego robić :p
konto usunięte
2012-09-23, 16:20
Jak zobaczyłem to wczoraj, to zwątpiłem już we wszystko.