👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tu nie wystarczy opona i bańka benzyny. Trzeba coś bardziej radykalnego:

Jak to pobrać? Bo chce pokazać znajomym, ale obciach linka do sadola wysyłać
Oni się idntyfikują jako każde nowopoznane dziwne słowo, które im się spodoba. Banda niedorozwojów moim skromnyn zdaniem, ale ja jesten tylko zwykłym zacofanym heteroseksualnym facetem - nie znam się.
Fiksat napisał/a:
Wojny są konsekwencją takich patologii czy to nadmiar wolności i pokoju robi ludziom wodę z mózgu?
Swoją drogą co z takim odpadem społecznym zrobić w razie konfliktu zbrojnego?
Zakopać
Takie coś właśnie rozmnaża sie z @fryką. Zaden normalny czlowiek nie tanie takiego czegoś nawet patykiem.
Można nazywa się to eutanazja.
Misiek_KRK napisał/a:
szkoda, że nie można dokonać aborcji poporodowej dla takich debili. Ale może zmieszczą się do ruskiego okna życia
Można nazywa się to eutanazja.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie