👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jestem naprawde liberalny ale żal patrzeć jak bardzo ono? Sa uszkodzeni. Matka musiała ostro dawać w gaźnik w ciąży.
W sumie fajnie, kiedyś trzeba było do cyrku chodzić, a dzisiaj w Internecie można sobie pooglądać.
pablohasan napisał/a:
Jeśli tęcza i pedały/lesby są zagrożeniem dla waszych wartości to słabe są te wasze wrtości.
Jakie znowu zagrożenie dla wartości?
Tutaj mowa o tym, że rośnie nam skretyniałe pokolenie które się bawi w jakieś gender fluidy.
Kiedyś takie coś się tępiło w zarodku i była szansa, że dzieciak się ogarnął, a teraz się z tego robi coś "normalnego" i się wręcz to promuje.
Zagrożenie to jest dla naszych emerytur i gospodarki jak ci idioci nie będą w stanie wykonywać normalnej pracy bo jedyne co będą mieć w głowie to jakieś swoje wynaturzenia. Wyrasta nam pokolenie żebrających nieporadnych żuli mieszkających w pustostanach do czasu aż im psychika nie siądzie i nie skoczą z mostu.
A potem będzie oczywiście płacz, że to przez homofobów.
Z resztą ta cała moda się skończy kiedyś, a gówno w głowie zostanie
Wdowa44 napisał/a:
Nic nie mam przeciwko takim ludziom.Ale lepiej jakby umierali w domu .
Dokladnie. Raczej bym nie zabijal ich, bo w polu robic by ktos musial
Ale oklep na spotowo by przyjeli zapewne

Lekkie czasy tworzą słabych ludzi. Słabi ludzie tworzą ciężkie czasy. Ciężkie czasy tworzą silnych ludzi
to różowe to sprytne. jak jest wszędzie to się nigdy na tych językowych bzdurach nie pomyli.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie