👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

zajebisty wywiad dzięki za wstawkę, dawno już tego nie oglądałem

PatrolZG napisał/a:
2pac - legenda na trumnie. Junołodam sejyn ?
No jak dwupak to tylko w opakowaniu

Nie dajesz apostrofu spolszczając końcwókę zagranicznego iminia/nazwiska, jeśli nie kończy się ono samogłaską tak btw.

Zawsze wiedziałem, że ci wszyscy "guru" biedoty to cwaniaki, chcący robić na bezmózgach niezły interes. To się tyczy zarówno naszego rodzimego "hip hłopu", jak i rapu amerykańskiego. Jednak sądziłem, że istniało coś takiego jak "prawdziwy rap" i tego jegomościa za w miarę "z powołania" artystę uważałem (choć w sumie g mnie to interesuje, ale wspomnienia z san andreas są) ale jak widać, myliłem się

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie