📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak Partyzanci mieszkają na zboczu stromego stoku w iglo to tak...

partyzanci latają stadami blisko zbocz górskich pokrytych śniegiem o grubości od 1 metra
taaaa...niektórzy ściągają sobie filmy, inni np majtki a ruskie ściągają sobie śnieg, każdemu według potrzeb
Cytat:
... przypadkowy strzał, który miał sprowokować lawinę, zabił 45 osób a pozostałe 130 ranił. Pułkownik Chorozow, który użył w tym celu [spuszczeniu lawiny] pocisków na codzień używanych jako naboje do czołgów został odznaczony orderem Dumy, jako że wszystkie ofiary należały do partyzanckiej grupy Wolna Osetia. ...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie