Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Poznaje głos i gadkę tego gościa... w 2005 roku odwiedził moje liceum. Dla mnie to najlepszy przykład jakie to gówno. Po jego wysłuchaniu nigdy już nie zajarałem nawet gandzi.
No to nawet nie wiesz co straciłes )
No to nawet nie wiesz co straciłes )
Specjalnie, po wielu mc'ach nieużywania konta się dla Ciebie zalogowałem. Piwo!

Polecam skręty, zwykłe THC jest najpiękniejsze. I nie codziennie, bo zamula. Raz na tydzień joincik i ciekawa umysłowa faza, odskocznia gwarantowana. Nie rozumiem tych, którzy mieli "cięższe loty" z marihuaną. Jeśli już, to z własną psychiką. Alkohol traktuję jako zło konieczne. Zło na kacu, na najebce dobro

Powiem tak: alkohol, feta, koks, hera , kompot (czyli "polska hera") i inna chemia to ścierwo. Coś totalnie nie dla organizmu. Umysł fixuje i to jest fajne. Ja osobiście piję często, a parę razy jebnąłem fety i koksu. Innych nie zamierzam. Po tych paru razach momentalnie dostałem takich dolegliwości jak skurcze, żylaki powrózka czy przepuklina. Nie wyobrażam sobie , co by się działo po herze o_O ...
Polecam skręty, zwykłe THC jest najpiękniejsze. I nie codziennie, bo zamula. Raz na tydzień joincik i ciekawa umysłowa faza, odskocznia gwarantowana. Nie rozumiem tych, którzy mieli "cięższe loty" z marihuaną. Jeśli już, to z własną psychiką. Alkohol traktuję jako zło konieczne. Zło na kacu, na najebce dobroAle cóż , taki kraj, takie życie. Trzeba sobie z tym wszystkim radzić.
Zajebiście urzekła nas Twoja historia

to by było tyle jeśli chodzi o wiarygodność bajdurzącego pana
mądry chłopak
trzeba sie zastanowic nad tym co on mowi...
każdy wie, ze to dno

Do tego piszesz coś o uzyskiwaniu THC "innego" z plastiku i NH4NO3.

Pora na odwyk, co najmniej.

znasz też może kilka rodzajów soli kuchennej (nie chodzi o kamienną/jodowaną - tylko o takie o innym składzie niż NaCl). widzisz, NaCl już mi nie wystarcza i potrzebuję czegoś mocniejszego
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie