Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Wyznania policjanta
Konto usunięte • 2013-03-20, 14:44

Nie pytajcie o szczegóły, ci co mają wiedzieć to wiedzą skąd to jest... Tak - jestem c🤬jem że to wstawiam...
Tekst raczej prawdziwy.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-20, 21:49 1
Cebulowe forum znowu działa?
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-20, 21:52
~Prometeus_Coprophagus policjant pewnie...

Generalnie to j🤬 taką policje
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-20, 21:53
Policja to najczęściej ścierwo które myśli że wszystko wolno. Tępe k🤬y
Zgłoś
HariDee 2013-03-20, 22:01 1
Prometeus_Coprophagus napisał/a:

Święta matko Jozefata. A cóż za debil bez szkoły to pisał? Interpunkcja, diakrytyki...

Policjant
Zgłoś
Mom and Death 2013-03-20, 22:01 2
dla mnie fejk jak c🤬j.

podpis użytkownika

Zgłoś
Jack Daniel's 2013-03-20, 22:02
wolek14, w sumie to Ty pasujesz do opisu tego Policjanta, skoro go tak chronisz... c🤬j Ci w dupę, policyjna k🤬o.
Zgłoś
androgenius 2013-03-20, 22:04 1
@gabro

Bo wszystko im wolno, to jak mają myśleć? Sądy im nie straszne, z prokusiami gołdę leją to jak ma być niby? Jakby od czasu do czasu na patrolu kosę w pluco jeden z drugim dostał z nienacka to zaczęliby inaczej myśleć, ale koniec końców ze szkodą dla społeczeństwa. Przypadków kiedy są potrzebni i faktycznie działają jest około 30%, pozostałe to mandaty za browar, ściganie za roślinność wszelaką i tym podobne śmiesznostki.

Tak samo jak z politykami, dopóki ktoś nie pójdzie uciąć kilku łbów to będą się czuć bezkarnie. Kiedyś ludzie potrafili brać sprawy we właśne ręce, nie tak jak dzisiaj, p🤬dy j🤬e. I nie pytajcie mnie czemu ja nic nie robię, bo sam c🤬ja zrobię. Nie raz i nie dwa pisałem, dajcie znać na PW jak będzie jakaś zorganizowana akcja na sejm, zbierzmy kilku ludzi harda a pójdę i sam dla przykładu umieszczę jakiś łeb na drewnianej, cienkiej szyjce. Ale nie pójdę sam na stracenie, będzie okazja i sprzyjające okoliczności to łeb spadnie.

podpis użytkownika

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-20, 22:19
Cytat:

wolek14, w sumie to Ty pasujesz do opisu tego Policjanta, skoro go tak chronisz... c🤬j Ci w dupę, policyjna k🤬o.

Część ogarnęła...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-20, 22:22
tyle komentów o c🤬ju w dupie, a każdy by swojej ukochanej chciał zasadzić, hipokryci, toż miał tenże informatyk tyle orgazmów co wsadów
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-20, 22:24
wolek14 ja coś tak czuje, że Ty w c🤬j prawilny jesteś
Zgłoś
naiwny01 2013-03-20, 22:25
Jasne, że policjant wstawił taki tekst do internetu. JP= jestem pedałem

podpis użytkownika

"JP" to orientacja seksualna j=jestem p=pedałem
Zgłoś
Realbartu 2013-03-20, 22:27
To z pamiętnika Twojego ojca?
Zgłoś
Xesis 2013-03-20, 23:10
Coś czuję że gimgówna się znów tam zlecą
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-21, 0:38 3
Ja p🤬lę ależ wy jesteście k🤬a głupi ;D aż chyba pójdę na policjanta,żeby was powk🤬iać albo c🤬j pójdę na całość na strażnika miejskiego i dopiero dam wam powody do nienawiści albo nauczę szacunku gejozy, woja nie am to nie ma kto was k🤬a pokory nauczyć jeden z drugim szacunku do człowieka się nauczyć,trochę k🤬a życzliwości uśmiechu a nie tylko narzekanie,marudzenie wszystko źle wszyscy źli wszystko rozp🤬olić jak go wk🤬ił i cwaniaczył to dostał nauczkę ja w pysk nie raz dostałem i jakoś k🤬a nie rzucam się jak gówno w trawie bo jestem człowiekiem myślacym i wiem,że oni są jedyną przeszkodą żebym wpadł do was wyr🤬ał w ryj i wziął sobie telewizor ale cóż wy jesteście zbyt zj🤬ymi ryjami żeby to pojąć i wolicie narzekać że dostaliście mandat za free no i k🤬a co z tego,dostaliście bo oni muszą dawać bo mają rozkaz z góry a ja mam w c🤬ju ten mandat komornik mi umorzy jak wszystkie inne a jak nie to po 5 latach przedawniają obecnie mam z 1,2 tyś za mandaty i inne pierdoły i co c🤬ja mogą mi zrobić a jak będę pyskował jak kiedyś to tylko dołek i wp🤬laj chińską z kiełbasą używajcie mózgów i wnieście coś pozytywnego do kraju a nie tylko nienawiść
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-21, 9:34
jestę ż🤬dę napisał/a:

nie rzucam się jak gówno w trawie

Jak czytam takie farmazony, to się utwierdzam w przekonaniu, że w gimnazjum profilaktycznie powinno się rozpylać sarin.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie