Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Wyznania policjanta
Konto usunięte • 2013-03-20, 14:44

Nie pytajcie o szczegóły, ci co mają wiedzieć to wiedzą skąd to jest... Tak - jestem c🤬jem że to wstawiam...
Tekst raczej prawdziwy.
Zgłoś
vampirevorador 2013-03-21, 9:35 1
ż🤬dzie-
Ci dwaj też sobie zasłużyli? 2 niewinnych ludzi skatowanych przez psy na posterunku

hfhr.pl/hfpc-poparla-zazalenie-mezczyzn-pobitych-przez-policje/
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-21, 9:45
@up
dwóch skatowało no i c🤬j na całym świecie są wyjątki od reguły jak 2 ludzi zgw🤬ci i zabije dziewczynę to mam k🤬a znienawidzić wszystkich w okół to to ludzie zabili? Ogarnij się wszędzie są ludzie w porządku i k🤬y, ale nie zrobisz że u nas w kraju więcej k🤬 niż ludzi a nienawidzić całego świata nie ma sensu.

quote="m8"]

Jak czytam takie farmazony, to się utwierdzam w przekonaniu, że w gimnazjum profilaktycznie powinno się rozpylać sarin.

widzisz jaki ty k🤬a pustak jesteś z całej wypowiedzi wyłapałeś tylko gówno w trawie no ładnie a ja uważam,że to by nic nie pomogło bo niepotrzebnie zabiłoby mądre jednostki a takie tłumoki jak ty które nie zdały z podstawówki do gimnazjum i nie uczęszczały tam by przetrwały, więc sklej wary
Zgłoś
zielonykks 2013-03-21, 14:51
jestę ż🤬dę napisał/a:

Ja p🤬lę ależ wy jesteście k🤬a głupi ;D aż chyba pójdę na policjanta,żeby was powk🤬iać albo c🤬j pójdę na całość na strażnika miejskiego i dopiero dam wam powody do nienawiści albo nauczę szacunku gejozy, woja nie am to nie ma kto was k🤬a pokory nauczyć jeden z drugim szacunku do człowieka się nauczyć,trochę k🤬a życzliwości uśmiechu a nie tylko narzekanie,marudzenie wszystko źle wszyscy źli wszystko rozp🤬olić jak go wk🤬ił i cwaniaczył to dostał nauczkę ja w pysk nie raz dostałem i jakoś k🤬a nie rzucam się jak gówno w trawie bo jestem człowiekiem myślacym i wiem,że oni są jedyną przeszkodą żebym wpadł do was wyr🤬ał w ryj i wziął sobie telewizor ale cóż wy jesteście zbyt zj🤬ymi ryjami żeby to pojąć i wolicie narzekać że dostaliście mandat za free no i k🤬a co z tego,dostaliście bo oni muszą dawać bo mają rozkaz z góry a ja mam w c🤬ju ten mandat komornik mi umorzy jak wszystkie inne a jak nie to po 5 latach przedawniają obecnie mam z 1,2 tyś za mandaty i inne pierdoły i co c🤬ja mogą mi zrobić a jak będę pyskował jak kiedyś to tylko dołek i wp🤬laj chińską z kiełbasą używajcie mózgów i wnieście coś pozytywnego do kraju a nie tylko nienawiść

Najdłuższe zdanie jakie było mi dane czytać. Szacuken.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-21, 15:50
jestę ż🤬dę napisał/a:

aż chyba pójdę na policjanta,żeby was powk🤬iać albo c🤬j pójdę na całość na strażnika miejskiego

najlepiej to ty idz stad w p🤬du
Zgłoś