👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Wymyślili jakieś Gówno i wydaje im się, że to coś pomaga. Ale i tak szacun, bo coś robią, nie to co PiSiory.
Jeśli przypomnimy sobie, że jakieś dwa czy trzy tygodnie temu twierdzili, iż SARS-CoV-2 jest karą za homoseksualizm, to widok tylu Irańczyków w maskach powinien wywołać u Bronka Komara chęć emigracji.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Gdzie można takie coś kupić ?
zaawansowana technologia niemiecka, sam Tusk podpisywał certyfikaty, sprawdzone w Auschwitz

oby tak dalej i problem radykalnych muzułmanów sam sie rozwiąże

Nie wiem o czym jest ten film, ale w Iranie mają nie za wesoło, bo Trump wprowadził ograniczenia eksportu medykamentów do tego kraju po wybuchu pandemii
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie