👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jak dla mnie to ona jest PACIORKOWCEM
Qwa, jak można piwa nie lubić!!!

Qwa, jak można piwa nie lubić!!!
Piwko i'ts good
Ale wole kratę postawić niż brać w tym gównie udział.

Ale wole kratę postawić niż brać w tym gównie udział.

Wiara to nic wstydliwego. Dziewczyna nie pajacuje przed kamerą, nie kręci dupą, jest kulturalna i widać że rozgarnięta. A że wierzy? Jak już napisałem to nic wstydliwego. Gorzej że sprowadza obrzędy religijne do poziomu fejsbukowej zabawy.

Ciekawe ile pizzy dostanie? 3 nominacje, to pewnie 3 pizze, bo teraz takim idiotom łatwiej piwo wypić, niż przyznać, że się wierzy.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie