Główna Poczekalnia (1) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:10
Wyzwolona kobieta
JohnnyBravo • 2013-07-24, 21:44
Dzisiaj byłem z dziewczyną poznaną w internecie na randce w kawiarence. Po jakiś czasie rozmowa zeszła na dziwne tematy i oto co z tego wyszło:
D- Dziewczyna
J- Ja

D: Jestem wyzwoloną kobietą!
J: Nie jest to przypadkiem synonim od słowa "dz🤬ka"?
*Tutaj popatrzyła na mnie z niedowierzaniem
J: Potrzebujesz maść na ból dupy, skarbie?

W tym momencie dostałem dość bolesny strzał w mordę na który co jak co ale zasługiwałem.
Taka tam sobie historyjka jak się nie podoba to do kosza.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-07-25, 11:56 1
nigdy ale to nigdy nie umówię się z "wyzwoloną" kobietą, prawdziwa kobieta to taka która poddaje się dominacji mężczyzny w 100%, bo taka jest ich natura
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-25, 11:56 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Skasik 2013-07-25, 12:01 2
Jak można teksty z internetu przenosić do życia... Jak odchodziła mogłeś jej powiedzieć, że w dupie masz jej 'bana' na Ciebie -.-
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-25, 12:07 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-25, 12:08 2
Zgłoś
Skasik 2013-07-25, 12:09 13
Zgłoś
lukasy27 2013-07-25, 12:13
no to nie por🤬asz w tym odcinku
Zgłoś
herbalix 2013-07-25, 12:14 1
tak trzymaj to umrzesz jako prawiczek.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-25, 12:23 4
Tak bardzo prawdziwa historia...A jeżeli nawet to gratuluję, spotykasz się z laską, trujesz jej dupę nie wiadomo po co, na jej (zaowalowaną) propozycję seksu rzucasz hasła wyczytane w necie...Sam nic nie umiesz wymyśleć? I czym tu się chwalić? Jak napisał ktoś wyżej- jeszcze treba ją yło warnem postraszyć...
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-25, 12:42 5
ktos tu sie za duzo cejrowskiego z frytka naogladal
Zgłoś
!Timon 2013-07-25, 12:42 5
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-25, 12:57 2
@Timon - wpisz sobie w google grafika "Yao Ming meme"... Dalej sobie wierz w to co piszesz. Poza tym każdy ma prawo żyć jak chce, mężczyźni jak i kobiety też. Ludzie którzy mało przejmują się cudzymi myślami mają lepsze życie co jest często zauważalne.
Zgłoś
!Timon 2013-07-25, 13:13 1
@TheTriangle

Oczywiście, że mają prawo. KAŻDY ma prawo żyć tak jak chce.
Mogę Cię nawet teraz wulgarnie obrazić do piątego pokolenia wstecz i do czwartego wprzód. To jest moje prawo naturalne które jest ograniczane tylko przez normy etyczne - wytwór ludzkiego umysłu.

Obrażanie homoseksualistów, prostytutek, alkoholików, ćpunów czy innych osób "z marginesu" ma szerszy wymiar niż tylko chwilowe dowartościowanie się i sprawienie drugiej osobie przykrości. To jest efekt uboczny.
Przede wszystkim ma to być sygnał dla reszty ludzi, żeby za margines nie wypadli.

Społeczeństwo to żywa tkanka reagująca na różne przejawy patologii które w masowej skali doprowadzą do jego upadku. To jest zupełnie normalne, że stara się je instynktownie ograniczać.

Odpowiedz mi jakie uczucia by Tobą targały gdybyś się dowiedział, że Twoja córka jeździ robić laskę gościom poznanym przez neta? [taką przygodę miał mój kumpel - znaczy wg jego opowieści to jemu robiono a nie on robił chociaż cHGW ]
Do tego 14-15 roku życia masz bezpośredni wpływ na to żeby tego nie robiła ale później decyduje o jak się zachowuje jej otoczenie. Nawet jak będzie dobrze wychowana i będzie unikać patologii to jeśli ta patologia nadmiernie się rozpleni prędzej czy później nie będzie miała wyboru i w nią trafi.
Zgłoś
Hrodgar 2013-07-25, 13:36
Nie chce mi się szukać wywiady Cejrowskiego z Frytkowską.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-25, 14:17
zawsze jak słysze na końcu skarbie , to kojarzy mi sie to z blacharą solarą
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem